Erik sajtótájékoztatójának legfontosabb kérdései

Erik Ten Hag, a Manchester United menedzsere megtartotta mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját a vasárnapi, West Ham elleni idegenbeli Premier League-meccs előtt.


A csütörtöki, Fenerbahce elleni 1-1-es döntetlent követően gyorsan tovább is lép a menedzser és csapata, akik a pénteki, törökországi edzés után Londonba utaztak.

 

Ennek megfelelően Erik ten Hag közvetlenül a hétközi, isztambuli kiruccanásunk után tartotta meg a West Ham előtti sajtótájékoztatóját.

 

TERVEK VASÁRNAPIG

"Itt maradunk éjszakára Törökországban, aztán pedig egyenesen Londonba utazunk, ahol szombaton edzeni fogunk. Természetesen arra számítunk, hogy Bruno újra köztünk lehet és reményeink szerint Jonny Evans is."

 

ELÉGEDETT UGARTÉVAL

"A hatos pozíció [védekező középpályás] kulcspozíció a csapatban, és a mi játékmodellünkben meg kell tanulnia ezt a pozíciót. Úgy gondolom, ma egy lépést tett előre, szóval nagyon elégedett vagyok a teljesítményével, és innen kell ezt tovább építenie."

 

"Későn érkezett, és akkor már a tétmeccsek során kellett őt integrálnunk. És ehhez idő kell, türelmesnek kell lenni. Mint látjátok, ha nem megfelelő a minőség azon a poszton, akkor nagyon nehéz egy csapatnak irányítani a meccseket, és akkor még csak nem is a meccsek uralásáról beszélek. Tehát ismétlem, ez a pozíció az, amelyik mindig hozza a minőséget, és most be kell építenünk őt ebbe a csapatba. És ahogy mondtam, elégedett vagyok a mai teljesítményével. Innentől építkezhet tovább."

 

 

A CSAPATUNK KEMÉNY

"Látjátok, ez a csapat elszánt. Két kemény idegenbeli meccsen vagyunk túl, Portóban és ma is. Ennek a csapatnak van karaktere, és ez a csapat harci szellemet és elszántságot mutat, hogy meccseket nyerjen."

 

ANTONY SÉRÜLÉSE

"Nem láttam, csak másodkézből tudom elmondani, az orvostól és a fizioterapeutától, akik elmondták, hogy mit láttak. Szóval, először látnom kell a videót, mielőtt nyilatkozhatnék erről."

 

A HIÁNYZÓK HATÁSA

"Igen, ez visszatart minket attól, hogy a megfelelő szinten teljesítsünk és jobb helyen álljunk a bajnokságban. Mert ha nem állnak rendelkezésedre a játékosok, nem küldheted pályára a legjobb csapatot, jelen pillanatban pedig ilyen problémák hátráltatnak minket. Arra van szükségünk, hogy több játékosunkra számíthassunk gyakrabban, ezen pedig közösen kell együtt dolgoznunk. A játékosoknak, az edzői és az egyéb stáb tagjainak. Jobban kell dolgoznunk és több játékost kell harcra kész állapotba hoznunk, mert tudjuk, hogy ha velünk vannak, akkor nagyon nehéz ellenünk játszani és nagyon, de nagyon sikeresek tudunk velük együtt lenni. Ez az, amit az elmúlt hónapok során már meg is mutattunk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!