Erik: A sérülések visszatartanak minket

Erik ten Hag elismerte, hogy a sérülések folyamatosan hatással vannak a Manchester United formájára.


A Vörös Ördögök menedzserének számos hiányzót kell nélkülöznie hetek óta és a Fenerbahce elleni Európa-liga mérkőzésre is nagy átalakításokat kellett végrehajtania kezdőcsapatában, mielőtt Antony-nak sérülése miatt hordágyon kellett elhagynia a pályát az utolsó percekben.

 

Bár friss információk még nincsenek a brazil játékos állapotáról, a sérülésekkel kapcsolatos problémák kérdésként merültek fel a holland menedzser hétvégi, West Ham United elleni bajnokit megelőző hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján is.

 

Erik bevallotta, az, hogy nem tud teljes keretéből válogatni, természetszerűleg hatással van a teljesítményükre és stábja minden tagjának jobban kell dolgoznia ahhoz, hogy ezt a problémát orvosolni tudják, még ha ezek közül sok a balszerencse számlájára írható.

 

"Igen, ez visszatart minket attól, hogy a megfelelő szinten teljesítsünk és jobb helyen álljunk a bajnokságban" - ismerte el Ten Hag a vasárnapi összecsapást megelőzően.

 

 

"Mert, ha nem állnak rendelkezésedre a játékosok, nem küldheted pályára a legjobb csapatot, jelen pillanatban pedig ilyen problémák hátráltatnak minket."

 

"Arra van szükségünk, hogy több játékosunkra számíthassunk gyakrabban, ezen pedig közösen kell együtt dolgoznunk. A játékosoknak, az edzői és az egyéb stáb tagjainak. Jobban kell dolgoznunk és több játékost kell harcra kész állapotba hoznunk, mert tudjuk, hogy ha velünk vannak, akkor nagyon nehéz ellenünk játszani és nagyon, de nagyon sikeresek tudunk velük együtt lenni."

 

"Ez az, amit az elmúlt hónapok során már meg is mutattunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

West Ham - Manchester United

Premier League 9. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!