Erik együttérez a sérült Antonyval

Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere sajnálja Antonyt, miután a cserejátékos megsérült a Fenerbahce elleni 1-1-es döntetlen alkalmával az Európa-ligában.


A brazil a 73. percben váltotta Marcus Rashfordot, de szereplése még a meccs lefújása előtt véget ért, amikor fájdalmak között vitték le.

 

Miután megkapta a kezelést, megpróbált tovább játszani, de hamarosan jelzett a kispadnak, és végül hordágyon távozott, korábbi csapattársa, Sofyan Amrabat pedig kimutatta együttérzését és aggodalmát.

 

Ten Hag ezt az érzést visszhangozta a meccs utáni interjújában Isztambulban.

 

 

A menedzser szerint még korai lenne felmérni a probléma mértékét a szélsőnél, akit rögzítővel a lábán láttak távozni a stadionból.

 

"Ez igazán szerencsétlen számára" - jelentette ki. "Igazán együtt érzek vele, olyan keményen dolgozott az edzéseken."

 

"Az edzésen nyújtott teljesítménye annyira jó, hogy megérdemelte, hogy pályára lépjen. Amikor ilyen gyorsan le kell jönnie, az nagyon szomorú. Remélhetőleg nem túl súlyos a helyzet, de 24 órát kell várnunk, hogy megtudjuk, mi a diagnózis."

 

Antony rövid törökországi kiruccanása volt az ötödik fellépése az idei szezonban a klub színeiben, a 24 éves játékos a múlt hónapban a Barnsley elleni 7-0-s győzelem egyik gólját szerezte a Ligakupában.

 

A United következő mérkőzése vasárnap a West Ham United ellen lesz idegenben a Premier League-ben.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!