Friss hírek Carringtonból

A Manchester United szerda délelőtt a TV-kamerák előtt edzett Carringtonban, a törökországi repülőút előtt.


A Vörös Ördögök Isztambulba utaznak, ahol a Fenerbahce ellen lépnek pályára a szezon harmadik Európa-liga-mérkőzésén.

 

Erik ten Hag ma este sajtótájékoztatót tart és arra készül, hogy két döntetlent követően a korábbi United-menedzserrel, José Mourinhóval mérkőzzön meg, és megszerezze a 2024/25-ös európai kupaszezon első győzelmét.

 

Casemiro ismét részt vett a foglalkozáson, miután a Brentford elleni 2-1-es győzelem vége felé lecserélték, de a középpályán szerzett tapasztalata nagyon hasznos lehet, mivel a kapitány, Brurno Fernandes eltiltása miatt nem léphet pályára.

 

A kapitány azért hiányzott az edzésről, mert pihenőt kapott, hogy feltöltődjön a vasárnapi, West Ham United elleni kirándulás előtt.

 

 

Matthijs de Ligt úgy tűnik, jól van, miután szombaton fejsérülést szenvedett, de a középső védő Jonny Evans kétséges, miután a Méhek ellen megsérült.

 

A hátvédek közül Tyrell Malacia és Noussair Mazraoui a csapattal edzett, csakúgy, mint Lisandro Martinez, aki balhátvédként kezdett legutóbb, a hétvégi diadal alkalmával.

 

Luke Shaw-t, aki a tavalyi szezonban elszenvedett sérülése előtt rendszeresen játszott ezen a poszton, a csapattól távol látták egyénileg edzeni, mivel tovább folytatja felépülését.

 

Több fiatal játékos is részt vett a bázisunkon tartott foglalkozáson, köztük Harry Amass, Ruben Curley, Jack Kingdon, Sam Mather, Habeeb Ogunneye és Ethan Wheatley.

 

Az utazó keretet a nap folyamán fogják véglegesíteni.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!