Hojlund elégedett a United támadóival

Rasmus Hojlund, a Manchester United támadója szerint "nagyon jó" volt Marcus Rashford, Alejandro Garnacho és Bruno Fernandes oldalán játszani a Brentford elleni szombati győzelem alkalmával.


Amikor Garnacho közvetlenül a félidő után egyenlített, az Rashford precíz keresztlabdájából született. Hojlund 15 perccel később szerzett győztes találatát Fernandes remekül előkészítette, és a Vörös Ördögök a korábbi hátrány ellenére mindhárom pontot megszerezték.


"Elöl mindannyian nagyon jól muzsikáltunk" - mondta Hojlund a meccs után az MUTV-nek. "Nagyon jó volt az összes sráccal együtt játszani az Old Traffordon, nagyon hiányzott már."

 

Hojlund számára ez volt az első fellépés hazai pályán a 2024/25-ös szezonban, miután felépült egy szezon előtti sérülésből, és most hasonlóan meghatározó teljesítményt céloz meg a jövőre nézve.


"Nyilvánvalóan az, hogy a szezon eleji sérülésem után most 100 százalékosan fitt vagyok, nagyon jó érzés" - mondta. "Csak próbálok mindent beleadni, amit csak tudok, minden alkalommal, amikor pályára lépek, különösen itthon."

 

 

Rasmus megmutatta játékintelligenciáját a mérkőzés során, nem engedte, hogy a Brentford védői elvegyék tőle a labdát, így hatékonyabb lehetett, miután korán elvesztett egy párharcot Ethan Pinnockkal szemben.


"Csak arról szólt, hogy megpróbáltam nem túl sokat küzdeni a védőkkel" - magyarázta. "Volt egy jó helyzetem, amikor megforgattam őt, és továbbra is próbáltam ezt csinálni, arra koncentrálva, hogy a labdákat lábra tegyem, megtartsam, és onnan játsszam tovább."

 

"Ez nagyon jól működött, és nagyon elégedett vagyok a csapat és a magam teljesítményével"

 

Hojlundot Ruud van Nistelrooyhoz hasonlították azzal, ahogyan befejezte a lehetőséget, amikor higgadtan átemelte a labdát Mark Flekkenen, a Brentford kapusán. De ő csak örül, hogy egy legendától tanulhatott.


"Nem akarom, hogy hozzá hasonlítsanak" - mondta szerényen. "Tanulunk tőle, és az, hogy nagyon szorosan együtt dolgozunk vele, nagy-nagy lépés számomra, és sokat fejlődhetek."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!