Csapathírek a Brentford meccs előtt

Erik ten Hag friss hírekkel szolgált a Manchester United kerete kapcsán a szombati, Brentford elleni bajnokit megelőzően.


A Vörös Ördögök szombaton délután 4 órakor lesznek újra bevetésen, ahol azzal a céllal léphetnek majd pályára, hogy az Aston Villa elleni gólnélküli döntetlenjüket követően megkezdjék felzárkózásukat a tabellán.

 

Jó hírek érkeztek Noussair Mazraoui (Marokkó), Amad (Elefántcsontpart) és Alejandro Garnacho (Argentína) kapcsán, akik mind edzettek azt követően, hogy hazájuk válogatottjának mérkőzéseit kihagyni kényszerültek az elmúlt napokban.

 

Kobbie Mainoo azonban csatlakozott a hiányzók listájához, csakúgy, mint Harry Maguire.

 

Mazraoui játékra alkalmas állapotban is van a hétvégére, amely nagy megkönnyebbülést jelenthet Luke Shaw és Tyrell Malacia hiányában.

 

"Kobbie és Harry néhány hétig nem lesznek bevethetőek, de Mazraoui állapota jó hír" - kezdte Erik hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján.

 

"Betegséggel küzdött, de már visszatérhetett az edzőpályára és holnap számításba vehetem."

 

"[Shaw és Malacia?] Már velünk vannak, de nem siettethetjük a visszatérésüket. Nagyon óvatosan kell eljárnunk, mert nem akarjuk, hogy amint visszatérnek, rögtön ki is dőljenek újra. Ezért nagyon óvatosak vagyunk, de természetesen abban reménykedünk, hogy amint lehetséges, megtörténhet, mert a csapatnak egyértelműen szüksége van egy eredeti posztja szerint is bal oldali védőre."

 

 

Leny Yoro folytatja operációját követő rehabilitációját, míg Mason Mount is lábadozik a Tottenham Hotspur ellen elszenvedett sérüléséből.

 

Manuel Ugarte hazája, Uruguay színeiben világbajnoki selejtezőkön szerepelt, de állapotát még ki kell értékelni, mielőtt a meccsnapi keret kijelölésre kerül a hétvégére.

 

Bruno Fernandes a Méhek ellen rendelkezésre fog állni, de a csütörtöki Fenerbahce elleni Európa-liga mérkőzésről eltiltás miatt hiányozni fog Isztambulban.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Brentford

Premier League 8. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!