Friss hírek Maguire sérüléséről

Harry Maguire "néhány hetet" kihagy, miután a vasárnapi, Aston Villa elleni 0-0-s döntetlen alkalmával izomsérülést szenvedett.


Az angol válogatott játékos nem sokkal a félidő előtt, egy Villa-szabadrúgást követően húzódott meg, és az orvosi személyzetnek kellett lesegítenie a pályáról.

 

A második félidőre már nem tért vissza, helyére Matthijs De Ligt érkezett, aki segített a Vörös Ördögök kapuját megőrizni a góltól a kevés lehetőséget hozó, szoros mérkőzésen.

 

A mérkőzés után Erik ten Hag elmondta, hogy a megfelelő diagnózisra várnak, és a középső védő most az Instagramon keresztül információkat osztott meg a helyzetéről.

 

"Frusztrál, hogy a hétvégén sérülést szenvedtem, néhány hétig a partvonal mellett leszek, de erősebben fogok visszatérni" - írta.

 

 

Harry eddig kilencszer lépett pályára a Vörös Ördögöknél ebben a szezonban, hat meccsen kezdőként, háromszor pedig a kispadról szállt be, többek között csütörtökön Portoban, amikor egy 3-3-as mérkőzésen egyenlítő gólt fejelt.


Ten Hag középső védő opciói között eközben De Ligt, Jonny Evans - aki a Villa Parkban a meccs embere volt - és Lisandro Martinez szerepel, míg Victor Lindelöf is újra rendelkezésre áll.

 

A svéd a hétvégén a félidőben csereként lépett pályára, és beválogatták hazája Szlovénia és Észtország elleni Nemzetek Ligája-találkozóira.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!