Három Vörös Ördög is visszalépett a válogatottól

Alejandro Garnacho, Kobbie Mainoo és Noussair Mazraoui sem vesz részt az októberi válogatott mérkőzéseken, miután elővigyázatosságból visszaléptek az argentin, az angol és a marokkói válogatottól.


Garnacho a klubtársa, Lisandro Martinez mellett Lionel Scaloni csapatában szerepelt a Venezuela és Bolívia elleni világbajnoki selejtezőkön. A 20 éves játékos azonban az elmúlt héten problémákkal küzdött, és az Instagramon keresztül megerősítette, hogy nem utazik Dél-Amerikába.

"Nem leszek ott a válogatottal, de remélem, hogy felépülök, így ott lehetek a következő randevún" - írta a szélső.

 

Alejandro tavaly debütált az argentinok színeiben, és eddig hét válogatottsággal rendelkezik.

 

Az akadémián végzett Mainoo volt az egyetlen Vörös Ördög, aki Angliát képviselte volna, miközben Lee Carsley csapata Görögország és Finnország elleni Nemzetek Ligája találkozókra készül.


Kobbie a Háromoroszlánosok 13 mérkőzéséből 10-en játszott, mióta márciusban bemutatkozott, de ezeket a találkozókat kihagyja.


Garnachohoz hasonlóan Mainoo is gondokkal küzd, és kihagyta az eseménydús, 3-3-as döntetlent Portoban, miután a múlt vasárnapi, Tottenham elleni vereségünk első félidejében sérülés miatt le kellett cserélni. A tehetséges fiatal a Villa Parkban kezdhetett, mielőtt Casemiro váltotta volna.

 

 

Mazraouinak a félidőben le kellett jönnie, és elővigyázatosságból a védő a szünetben nem képviseli Marokkót.

 

Harry Maguire-nek szintén le kellett jönnie a Villa ellen, a középhátvéddel kapcsolatban pedig várjuk a fejleményeket.

 

Voltak azonban pozitív hírek is a Villa Parkban, miután Victor Lindelöf március óta először léphetett pályára a Premier League-ben. A 30 éves játékos lesz Svédország csapatkapitánya, amikor Szlovénia és Észtország ellen lépnek pályára.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!