Ten Hag reakciója a Villa elleni döntetlenre

Erik ten Hag a Manchester United jó karakterét és ellenállóképességét azonosította a vasárnapi, Aston Villa elleni gólnélküli idegenbeli döntetlen kulcsfontosságú tényezőiként.


Jó csapatszellem és összetartás

"Szerintem a United teljesítménye nagyon jó volt. Védekezésben és a labda birtokában is irányításunk alatt tartottuk a mérkőzést. Szerintem ez a negyedik kapott gól nélküli meccsünk a szezonban. Látható volt, hogy nagyon jó szervezettek és összetartóak voltunk. Jó karaktert és szellemiséget mutattunk csapatként. Elszánt és ellánálló volt mindenki."

 

Minimális helyzet engedélyezés

"Szinte alig engedtük helyzetet kidolgozni őket. Ha így védekezel és van egy kis szerencséd ... a lefújás előtt nem sokkal volt egy nagy helyzetük, de szerintem gyakorlatilag az volt számukra az egyetlen. Nekünk volt néhány helyzetünk, de azért nekünk se sok. Keresztlécet lőttünk és Rashfordnak is voltak helyzetei. De a két csapat nagyon kiegyensúlyozott párharcot vívott egymással. Két nagyon kemény idegenbeli mérkőzésen vagyunk most túl. Ilyen egy csapat; megmutattuk, hogy van hitünk."

 

Támadásban javulnunk kell

"Portoban a támadásépítéseink fantasztikusak voltak. Igazán jók voltunk az első 25 percben; lejátszottuk a Portot. A [Crystal] Palace ellen is jók voltunk, szóval voltak olyan meccseink ebben a szezonban, amikor jók voltunk. Ma nem tudtunk annyira sok helyzetet kidolgozni, de csapatként jól játszottunk. A legutóbbi hét mérkőzésünkön számolatlanul dolgoztuk ki a lehetőségeket, de ebben a tekintetben előrébb kell lépnünk. Figyelembe kell vennünk, hogy [Rasmus] Hojlund még csak most tért vissza nemrég, nem érte el még a maximális edzettségi állapotot. De mások előrébb tudtak lépni. Jó benyomást tett rám [Marcus] Rashford, [Alejandro] Garnacho is nagyon jó volt, a végén pedig Antony is."

 

 

Rashford a sárga lapja miatt került lecserélésre

"Igen, az [hogy benne volt a levegőben egy második sárga lapos figyelmeztetés] volt az egyik oka, hogy lehoztam. Ha még egyszer szabálytalankodik, valószínűleg a kiállítás sorsára jutott volna. Nem vállalhattunk ezzel újabb kockázatot."

 

Párbeszéd a klubvezetéssel

"Mi mindig, minden héten beszélünk. Mi mindannyian együtt vagyunk a fedélzeten, egy oldalon állunk és tudjuk, hogy min kell keresztül mennünk. Ez egy hosszú távú folyamat."

 

Kellemetlen válogatott szünet

"Erre soha nincs jó pillanat, az ember mindig menni akar tovább, előre. Látható, hogy fejlődtünk, de most a játékosok elutaznak. Ezzel minden klubnak meg kell küzdenie."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!