Aston Villa 0-0 Manchester United

Idegenben jó a döntetlen, főleg top 6-os csapat otthonában. Jelenleg minden pontnak örülni kell.


Nem sok olyan csapat van Angliában, melyet többször győzött le a Manchester United annál, ahányszor nyert az Aston Villa ellen, így elmondható (volt), hogy egyik kedvenc csapata ellen léptek pályára a Vörös Ördögök.

 

Azonban jelenleg a birminghamiek álltak előrébb a tabellán, és igen nehéz találkozó várt Fernandesékre.

 

Az első lehetőség Rashford előtt adódott, aki egy jó csel után lőhetett kapura, Martinez azonban ki tudta öklözni a labdát.

 

A 8. percben megmutatta a Villa is azt, amit már oly sok gárda a csapat ellen; két passzból saját térfélről a manchesteri tizenhatosnál járt a támadás, Rogers lőhetett 10 méterről, de szerencsére nem találta el a kaput.

 

A hazaiaknál hamar kényszerű cserét kellett végrehajtani, de ez nem zavarta meg Tielemans-ékat. Ami nagyobb gond volt, hogy a United sem igazán zavarta meg a Villát az első 15 perc során.

 

A 20. percben Philogene ment el Mazraoui mellett, befelé indult és 25 méterről kapura lőtt, de a labda a kapufa mellett suhant el.

 

Nagyon alacsony színvonalú játék zajlott a pályán, a kapuk egyáltalán nem forogtak veszélyben. Talán csak Garnacho kísérletét lehetett megemlíteni, mely a 39. percben történt, de Martinez védett akkor. 

 

Sajnos ugyanazt a gyenge teljesítményt nyújtotta a csapat, mint eddig. Szerencsére a hazaiak sem a legjobbjukat adták, így egy unalmas 0-0-val vonultak a gárdák a szünetre.

 

Ten Hag kettőt cserél a második félidőre, de Ligt és Lindelöf állt be Maguire és Mazraoui helyett.

 

Szünet után is Rashford előtt adódott az első lehetőség, a támadó lövését azonban léc fölé tolta a birminghami kapus.

 

Cash is átlövéssel próbálkozott egy szöglet után, de célt tévesztett.

 

Jobboldali szöglet után Tielemans kapott labdát a tizenhatos előterében, a középpályás állítás nélkül kapura bombázott, Onana csak öklözni tudta.

 

Labdaszerzés után Watkins próbálta bevenni a manchesteri kaput, de fél méterrel kapu fölé lőtt.

 

A 68. percben remek helyről végzett el szabadrúgást Fernandes, jól csavarta el a sorfal felett, de a labd a lécről visszapattant a mezőnybe. Itt volt legközelebb a gólhoz a vendégcsapat.

 

Egész mérkőzés során az volt érezhető, hogy talán a lehető legjobb dolog történt azzal, hogy hétközben a Villa a Bayern ellen játszott, hiszen annak ellenére is döntetlenre állt a mérkőzés, hogy a manchesteriek igen gyengén fociztak.

 

A 93. percben remek támadás végén Philogene került óriási helyzetbe a tizenhatoson belül, de lövése Dalot-ról szögletre pattant. A szöglet után kontrázhatott a United, Garnacho robogott a labdával jobb oldalon, de képtelen volt középre adni, ahol érkeztek a csapattársak.

 

Egyik csapatnak sem sikerült gólt szereznie, ezzel az egy ponttal az is eldőlt, hogy a Premier League történelmének legrosszabb első 7 fordulót produkált a United.

 

 

Premier League, 7. forduló
Aston Villa 0-0 Manchester United
Villa Park

 

Vezette: Rob Jones

 

Villa: Martinez - Cash, Konsa(Carlos 12.), Torres, Digne(Maatsen 85.) - Barkley, Tielemans - Bailey(Duran 63.), Rogers, Philogene - Watkins
Nem használt cserék: Gauci, Bogarde, Buendia, Swinkels, Young, Nedeljkovic

 

United: Onana - Mazraoui(Lindelöf 46.), Maguire(de Ligt 46.), Evans, Dalot - Mainoo(Casemiro 85.), Eriksen - Garnacho, Fernandes, Rashford(Antony 64.) - Hojlund(Zirkzee 64.)
Nem használt cserék: Bayindir, Martinez, Ugarte, Diallo

 

Gólszerző: -

 

Sárga lap: Barkley illetve Eriksen, Maguire, Mainoo, Rashford, Lindelöf


 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!