Ratcliffe: Nem rajtam múlik Ten Hag kirúgása

Sir Jim Ratcliffe elmondása szerint nem ő az a személy, aki dönteni fog Erik ten Hag menedzseri sorsáról a Manchester Unitednél.


Ten Hag pocsék szezonkezdetet produkált a Vörös Ördögökkel, amelyet tetézni tudott a Tottenham és a Porto elleni vészjósló produkciókkal, így a rá nehezedő nyomás egyre csak nő a kispadon.

 

Azonban a klub résztulajdonosa, Sir Jim Ratcliffe a jövőjével kapcsolatos végső döntést Dan Ashworth sporitgazgatóra és Omar Berrada ügyvezető igazgatóra bízza.

 

Amikor arról kérdezték, van-e még hite Ten Hagban, így felelt a BBC Sportnak:

"Nem szeretnék erre a kérdésre válaszolni ... kedvelem Eriket."

 

 

"Szerintem ő egy nagyon jó edző, de a nap végén nem én hozok döntést, hanem a Manchester Unitedet irányító menedzsment csapat. Nekik kell eldönteniük, hogy különböző nézőpontok figyelembe vételével mi a legjobb a csapat működtetése szempontjából."

 

"A Manchester Unitedet irányító csapat azonban csak június vagy július óta dolgozik együtt. Csak júliusban érkeztek meg a klubhoz."

 

"Csak azóta vannak itt ... szinte még csak hetekben mérhető ez az idő - nincsenek még itt tehát olyan régóta, ezért időre van szükségük ahhoz, hogy rendezzék a sorokat és meghozzanak néhány érezhető döntést."

 

"A célunk nagyon egyértelmű - vissza akarjuk juttatni a Manchester Unitedet oda, ahova való és az egyértelmű, hogy most még nem tartunk ott - ez egészen tisztán látszik."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!