Manchester United 0-3 Tottenham Hotspur

A fejlődés látható. Már csak annak irányán kellene változtatni, mert jelenleg visszafelé mutat a nyíl.


Rendkívül kellemetlenül indult a találkozó, hiszen több alkalommal vesztett labdát a csapat saját térfelén. Nem egy esetlen a tizenhatosról sem tudta könnyedén kihozni a labdát a United, a Spurs remekül támadott le.

 

Aztán a harmadik percben úgy tűnt, sikerült kontrát vezetni, de Rashford hosszan tolta meg a labdát, van de Ven szerezte meg és megindult előre, egészen az alapvonalig jutott, ahonnan centerezett, a kapu előtt érkezett Johnson és közelről a hálóba passzolt, 1-0 a Spursnek.

 

Hét perccel később egyenlíthetett volna Rashford, Onana lőtte fel a labdát az angol támadóhoz, aki kilépett két védő között, de lövését védte Vicario.

 

Az első 12 percre jóindulattal sem lehetett mondani, hogy kiegyenlített volt, a hazaiak elképesztően sok hibával játszottak, a Spurs sokkal egységesebb képet mutatott.

 

A 20. percben óriási szerencséje volt ten Hag csapatának, amiért nem kapott újabb gólt. Remekül hozta fel a labdát a Spurs, Johnson kapott jó passzt, aki kapura lőtt, de a labda a kapufáról visszapattant a mezőnybe. 

 

A félidő felénél Garnacho játszott Mainoo-hoz, aki betört a tizenhatosra, Zirkzee-hez passzolt, akinek lövésére leért Vicario és nagyot védett.

 

A 27. percben jobbról érkezett laposan a labda a kapu elé, Mazraouinak kellett menteni, mert mögötte érkezett a támadó.

 

Maddison is lőtt, de Onana védett, majd Porro beadása után Romero akrobatikus mozdulattal küldte kapura a játékszert, ám centiket tévedett.

 

A 37. percben Rashford nézett fel, majd kapu elé tekert, a hosszún Garnacho kapta meg, aki egyből lőtt, de a labda a kapufán csattant.

 

Óriási gólszerzési esély adódott Werner előtt, aki saját térfeléről indult, Onana remekül jött ki és a támadónak nem sikerült ellőnie alatta a labdát, lábbal hárított a kapus.

 

Ha még nem volt elég a szurkolóknak a látott játék minősége, a 42. percben Fernandes kiállítása még fokozta a hangulatot. A portugálnak elszállt az agya és undorító módon lépett oda Maddisonnak, amiért a játékvezető azonnal kiállította.

 

Nagyon gyenge 45 percet nyújtott a United, nem csoda, hogy hátrányból várhatta a folytatást.

 

A szünet után is borzalmasan kezdtek a Vörös Ördögök, a 47. percben ellentámadást indított a Spurs, Johnson próbálta beadni a labdát, de Ligt beleért, de így is eljutott a játékszer Kulusevskiig, aki 6 méterről a kapuba passzolt Onana mellett, 2-0 a Tottenhamnek.

 

Szép támadás végén Porro lőtt kapura 12 méterről, de kísérlete gyengére sikeredett, Onana védeni tudott.

 

Az 56. percben zseniális kiugratást kapott Werner, aki ismét nem tudott túljárni Onana eszén, a kapus csodásan hárított, a kipattanóra Solanke startolt, de Onana odaért és újra nagyot mentett.

 

A 60. perc környékén éledeztek a hazaiak, egy szöglet utáni kavarodás után sajnos nem született gól, majd Garnacho is próbált lőni, de eredménytelenül.

 

Casemiro szépíthetett volna, felívelt labdát lőtt kapura, de a labda elsuhant a jobb kapufa előtt. Nem sokkal később Martinez lövését blokkolták, majd Garnacho kísérleténél védett a kapus.

 

Szögletet lőhettek a vendégek, a középre ívelt labdát Sarr csúsztatta meg, a kapu torkában érkezett Solanke és közelről a hálóba kotorta a labdát, 3-0 a londoniaknak.

 

Mountot le kellett cserélni, felszakadt a fejbőre és ömlött a vére. 

 

A rendes játékidő utolsó pillanatában közel járt a negyedik gólhoz a Spurs, kiváló labdát kapott Solanke, akinek lövését lábbal védte Onana, Sarr csapott le a labdára, de fejese a kapu mellé szállt.

 

Kínos, szánalmas, gyenge, lélektelen, taktikailag nulla mérkőzésen a United hazai pályán kapott hármat a Tottenhamtől, amely így felfelé lépett, míg a Vörös Ördögök a 12. helyre csúsztak.

 

 

Premier League, 6. forduló
Manchester United 0-3 Tottenham Hotspur
Old Trafford

 

Vezette: Chris Kavanagh

 

United: Onana - Mazraoui, de Ligt, Martinez, Dalot - Ugarte(Eriksen 73.), Mainoo(Mount 45.(Diallo 85.)) - Garnacho, Fernandes, Rashford(Hojlund 73.) - Zirkzee(Casemiro 46.)
Nem használt cserék: Bayindir, Evans, Lindelöf, Antony

 

Spurs: Vicario - Porro, Romero, van de Ven(Dragusin 81.), Udogie(Spence 46.) - Kulusevski, Bentancur, Maddison(Sarr 77.) - Johnson(Moore76.), Solanke, Werner(Bergvall 77.)
Nem használt cserék: Forster, Bissouma, Gray, Lankshear

 

Gólszerző: Johnson 3', Kulusevski 47', Solanke 77'

 

Sárga lap: Mazraoui, Dalot, Mount, Martinez, Ugarte illetve Johnson, Spence, Porro

 

Kiállítva: Fernandes

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!