Erik sajtótájékoztatójának legfontosabb kérdései

Erik ten Hag csütörtökön beszélt a médiának a vasárnapi, Tottenham Hotspur elleni hazai Premier League-mérkőzés előtt.


Vasárnap a holland menedzser csapata Ange Postecoglou fiai ellen szerepel a Premier League-ben, miután mindkét csapat megkezdte az Európa-liga küzdelmeit.

 

Eriket az FC Twente elleni szerdai 1-1-es döntetlent követően a csapata mentalitásáról kérdezték, és számos témában válaszolt a Carringtonban feltett kérdésekre, miközben a figyelem ismét a hazai sorozat mérkőzéseire irányul.

 

A KÖNYÖRTELEN JELLEG SZÜKSÉGESSÉGE
"Nem lövünk elég gólt. Ez a probléma. Ez a legfontosabb terület. Csapatként kell gólokat lőnünk. Úgy gondolom, hogy a teljes csapatban megvan a képesség a gólszerzésre. Ez egyértelmű, ha megnézzük az összes lehetőséget, amit teremtünk, nem lövünk elég gólt."

 

DINAMIKUS LESZ
"Szerintem nagyon intenzív mérkőzés lesz. A Tottenham ellen mindig ilyen, és szerintem ez a mi stílusunk is. Szóval szerintem egy nagyon dinamikus, látványos mérkőzés lesz."

 

MAGAS SZINTŰ TELJESÍTMÉNY SZÜKSÉGES
"Minden ellenfélnek vannak erősségei és gyengeségei, a Tottenhamnek pedig a filozófiájában vannak erősségei. Ez egyértelmű. Ők nagyon támadó szelleműek, de ezáltal teret is hagynak. Ez az, amit figyelembe veszünk, ami talán segíthet, de nagyon jónak kell lenned a Tottenham ellen. Irányítani akarjuk a játékot, és ehhez magas szintű teljesítményre van szükség. Biztos vagyok benne, hogy ismét lehetőségeket fogunk teremteni, de élnünk kell a lehetőségeinkkel."

 

 

ÉHESNEK KELL LENNÜNK
"Azt hiszem, ez minden csapatnál megvan egy szezonban. Ez van, amikor 60 meccset játszol, biztos, hogy lesznek olyan meccsek, ahol nem leszel elégedett a teljesítményeddel, de akkor sem vagy boldog, amikor az ellenfél jobban akarja a sikert. Azt hiszem, ez a labdarúgás és az élvonalbeli labdarúgás pszichológiai oldala. Az a csapat a legsikeresebb, amelyik ezt a legjobban tudja kezelni, mi pedig ambiciózusak vagyunk, ezért mindig megköveteljük magunktól, hogy több éhség legyen bennünk, mint az ellenfélben."

 

BRUNO ISMÉT BIZONYÍTANI FOG

"Meggyőződésem, hogy így fog tenni. Meg fogja találni a formáját. Már most is lehetőségeket teremt, de az utolsó passzokat is fogja adni, gólokat fog lőni. Száz százalék, ez csak idő kérdése."

 

SARKON FORDULTUNK
"Úgy gondolom, hogy fel kell mérni a helyzetet. Még most is dolgozunk és haladunk. Játékosokat kellett szerződtetnünk, és mi úgy döntöttünk, hogy nagyon fiatal játékosokat szerződtetünk. Hojlund, Zirkzee és Leny Yoro olyan játékosok, akikben hiszünk a jelenben, de a jövőre nézve is, és építenünk kell őket. Amikor elkezdtem a munkát, többre vágytunk, de az öltözőben változtatni kellett. Sarkon fordultunk, és új irányban dolgoztunk a csapattal, de ehhez idő kell, és persze ez nekem sem könnyű, türelmetlen vagyok. Egyenesen előre akarok menni. Az igazat megvallva, az elmúlt két szezonban is sikereket értünk el, és nagyon keményen kell dolgoznunk, hogy további sikereket szállítsunk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!