Csapathírek a Spurs meccs előtt

Erik ten Hag sajtótájékoztatót tartott a vasárnapi, Tottenham elleni Premier League-összecsapásáról.


A Vörös Ördögök az Európa-ligában az FC Twente elleni 1-1-es döntetlen után a hétvégén ismét az Old Traffordon szerepelnek az észak-londoniak ellen.

 

A menedzser a 17:30-as kezdőrúgásra felméri a lehetőségeit, mivel Matthijs de Ligt a szerdán csereként pihent, Mason Mount pedig a második félidőben tért vissza sérüléséből.

 

Rasmus Hojlund is visszatérőben van és ő is szerepelhet, miután gólt szerzett és gólpasszt adott Marcus Rashfordnak a tavalyi szezonban a Spurs elleni hazai mérkőzésen.

 

Amikor megkérdezték, hogy volt-e valami sérülés az európai kupamérkőzésen, Erik azt mondta a riportereknek Carringtonban: "Nem, nem hiszem. Ugyanaz a csapat lesz, mint szerdán. Azt hiszem, nagyon intenzív meccs lesz. A Tottenham ellen mindig az, és azt hiszem, ez a mi stílusunk is. Szóval szerintem egy nagyon dinamikus, látványos mérkőzés lesz."

 

 

Ten Hagnak azt is felvetették, hogy a csapatkapitány, Bruno Fernandes kissé fáradtnak tűnik, de a menedzser így válaszolt: "Azt hiszem, a csapat hozza őt helyzetbe. Úgy gondolom, hogy képes rá, már annyiszor bizonyította a Premier League-ben, hogy sok lehetőséget tud teremteni."

 

"Meggyőződésem, hogy így fog tenni. Meg fogja találni a formáját. Már most is lehetőségeket teremt, de az utolsó passzokat is fogja adni, gólokat fog lőni. Száz százalék, ez csak idő kérdése."

 

A védők Victor Lindelöf, Tyrell Malacia, Luke Shaw és Leny Yoro eddig a pálya szélére kényszerültek, és a menedzser megjegyzései arra utalnak, hogy ez a következő mérkőzéseken is így lesz.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!