Kellemes teher Erik számára

Erik ten Hagnak a múlt héten "kellemes terhet" jelentett a csapatválasztás.


E szavak elhangzása óta a Manchester United sorai Mason Mount és Rasmus Hojlund visszatérésével erősödtek.

 

Mindkét Vörös Ördög szerepelt a szerdai, FC Twente elleni 1-1-es döntetlenre végződő Európa-liga mérkőzésünkön, így Eriknek további gondolkodnivalót adnak azzal kapcsolatban, kit nevezzen a kezdő tizenegybe a Tottenham Hotspur elleni vasárnapi mérkőzésre.

 

A Twente elleni csalódást keltő eredmény után a menedzser megvitatta a támadó lehetőségeket most, hogy kilences számú játékosunk közeledik a teljes felépüléshez.

 

"Természetesen ők [a támadók] mind elsődlegesek, de Joshua [Zirkzee] nagyon jól teljesít" - mondta. "Nagyon jó lehetőséget alakított ki, egy briliáns lövése is volt."

 

"Nagyon örülünk, hogy Rasmus [Hojlund] visszatért, természetesen, és most már csak vissza kell nyernie az erőnlétét, a sebességét, de gólokat tud lőni, ezt tudjuk. Nagyon jó a kapu előtt."

 

 

A Unitednek emellett négy szélsője is van, akik két pozícióért küzdenek. Szerdán a Twente ellen Amad és Marcus Rashford kezdett, de szombaton, a Crystal Palace ellen Alejandro Garnacho kapott helyet. Antony a múlt keddi, Barnsley elleni 7-0-s Ligakupa-sikerünk alkalmával kezdett - és büntetőből gólt is szerzett -.

 

Érdemes megjegyezni, hogy ez a luxus olyas valami, ami a Ten Hagnak nem adatott meg az elmúlt időszakban, a sérülések mindig gondot okoztak.

 

A védelemben is van lehetőség a rotációra. Harry Maguire szerdán Matthijs de Ligtet váltotta a kezdőben, de a Bayern Münchentől nyáron érkezett játékos a mostani Európa-liga-mérkőzést megelőző két Premier League-meccsen kezdett.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!