Ten Hag reakciója a Twente elleni döntetlenre

Erik ten Hag csalódott volt, miután a Manchester United egyik hibáját megtorolta az FC Twente szerdán este.


Kiegyensúlyozottnak kell lennünk

"Életben tartottuk őket, miután 1-0-s előnyre tettünk szert és irányítottuk a mérkőzést. Kiegyensúlyozottnak kell lenni és a második félidőben is ugyanúgy menni előre, de mi visszavettünk a szintből és egy gólt ajándékoztunk az ellenfélnek. Nem fejeztük be a mérkőzést, mennünk kellett volna a második gólért, így ők [FC Twente] életben tudtak maradni és a saját hibánkat megtorolták. Igen, nagyon frusztráltak vagyunk."

 

Elfogathatatlan bekapott gól

"A gól egy csapat hibából született, mert egy Twente játékos végig tudta cselezni szinte az egész, de minimum a fél pályát anélkül, hogy megállítottuk volna. Ez nem elfogadható, ilyen gólokat nem kaphatunk. Újra láthattuk, hogy az egész mérkőzésen hajtani kell; ha 1-0-ra vezetsz, akkor menni kell tovább előre a második találatért."

 

Győztes kezdésre lett volna szükségünk

"Ez volt az első mérkőzés [az Európa-liga csoportkörében], amelyen nagyon fontos lett volna, hogy győzelemmel kezdjünk. Én most nem így gondolok erre jelen pillanatban [hogy egy döntetlen kevésbé rossz eredmény az első meccsen]. Én csak a teljesítményre gondolok, hogy min kell javítanunk és hol kell kiegyensúlyozottabbnak lennünk. Minden a jó strukturák felépítéséről szól és hogy olyan helyzeteket dolgozz ki, amelyekből el tudod dönteni a mérkőzést."

 

 

Nincs idő a szentimentalitásra

"Jelen pillanatban a csapatom kapcsán annyit tudok, hogy fejlődni akarunk és sikeres szezont produkálni, így nincs helye az ilyen szentimentalizmusnak. Különleges meccs volt, mert van egy múltam ott [FC Twente], de ezt ilyenkor ki kell kapcsolni az embernek magában és nem szabad erre gondolnia. Nem szabad, hogy elragadják az embert az érzelmei, könyörtelennek kell lenni és felkészíteni a csapatodat, amely jelenleg elfogalalja a szívedet. Ez az, amit tettem a fejemben és a szívemben egyaránt."

 

Építkeznünk kell

"Építkeznünk kell és holnaptól újult erővel kell előre mennünk. A ma esti teljesítményünk nem volt elég jó; győznünk kellett volna. Életben tartottuk az ellenfél reményeit és 1-0-s vezetés után nem döntöttük el a találkozó végkimenetelét. Ez nem jó, ezt tudjuk és tanulni is fogunk belőle. Sokkal biztosabbnak kell lenünnk és jobban keresnünk kell azokat a pillanatokat, amikor dominálni tudunk a labdával és fel tudjuk gyorsítani a mérkőzés iramát a második gól megszerzéséért."

 

Rasmus visszatérése örömteli

"Természetesen, ők mind első számú opciók a csatárposzton, de Joshua [Zirkzee] nagyon jól teljesít. Kialakított egy nagyon nagy helyzetet, amely után parádésan lőtt, a kapusuk pedig nagyot hárított. Persze, nagyon nagy örömünkre szolgál, hogy Rasmus [Hojlund] visszatért és most már egyre közelebb áll ahhoz, hogy maximális erőnléti állapotba és sebességi fokozatban kerüljön, azt pedig tudjuk, hogy mindig képes a gólszerzésre. Ő nagyon jó a tizenhatoson belül."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!