„Football, bloody hell!” Válj a részévé a legnépszerűbb, legőrültebb sportnak Te is!

Mind ismerjük a címben idézett mondatot – aki nem, talán eltévedt. Nos, van egy jó hírünk: nem kell az új Ronaldo-nak vagy Rooney-nak, de még Sir Alexnek sem lenni ahhoz, hogy sikeres karriert építsünk a futball világában. Persze még az sem lehetetlen, hogy mondjuk a vidéki Debrecen városában eljussunk Manchesterbe, és segítsünk a bajba jutott vörös ördögökön – ha nem is játékosként vagy edzőként, hanem például adatelemzőként, sportanalitikusként vagy egyéb formában! (X)


Nemcsak játékosként vagy edzőként építhetsz sikeres karriert a 21. század futballjában!

A 21. század futballja már nemcsak a pályán zajlik – hanem a színfalak mögött is. A modern technológiák, az adatvezérelt döntéshozatal és az elemzési módszerek egytől egyig forradalmasították a labdarúgás világát is. Sportanalitikusnak pedig akár már a legnagyobb vidéki városban is tanulhatunk, Debrecenben – ahogy épp munkát is találhatunk, például a helyi álláskereső Debrecenallas.hu online felületén, ahol gyorsan és egyszerűen jelentkezhetünk a kiválasztott pozícióra.

A sportmenedzsment és adatelemzés, játékosértékelés szerepe a labdarúgásban

Az adatelemzés, a sportolók teljesítményének mérése, a taktikák és stratégiák egyre inkább meghatározzák a mérkőzéseket és bajnokságokat, kupasorozatokat egyaránt. Az adatelemzők, sportanalitikusok szinte minden apró mozdulatot, teljesítménybeli különbséget és taktikai lehetőséget számszerűsítenek, rögzítenek, hogy a csapatok a lehető legjobban kihasználják a rendelkezésükre álló erőforrásokat. A sportmenedzserek pedig azon dolgoznak, hogy a klub pénzügyileg stabil, fenntartható és versenyképes maradjon. A háttérben dolgozók ugyanúgy a győzelmek mögött állnak, mint a játékosok a pályán. Ezek az innovációk tehát a futball egy új, izgalmas perspektíváját mutatják meg – és még közelebb kerülhetünk a dolgok alakulásához, akár befolyásolhatjuk is azt.

Akár Manchesterig is eljuthatsz Magyarországról – segíts, hogy a United újra régi fényében villogjon!

Szeretnéd visszakapni a régi Unitedeket, az aranykort? Tegyél érte! Nem egy és nem két olyan történetről hallani ma már, hogy valaki adatelemzőként vagy egyéb munkakörben helyezkedik el egy-egy nagyobb klubnál. A felsorolt modern szakmák és pozíciók pedig világszerte megadják már mindenkinek a lehetőséget az érvényesülésre – legyen valaki humán vagy reál beállítottságú, tehetséges vagy kevésbé sportoló. Ez tehát nem csupán egy leányálom többé – akár a vidéki Magyarországról indulva is, megfelelő szaktudással és szenvedéllyel te is ott lehetsz a vörös ördögök között, és segítheted a csapatot abban, hogy újra a világ futballjának élvonalába kerüljön – ha már nem igazán akar ez sikerülni Fergie óta!


(X)

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!