Csapathírek a Twente meccs előtt

Erik ten Hag elmondása szerint egykori klubja, a Twente elleni Európa-liga mérkőzésen a Manchester United ugyanarra az összetételű keretre számíthat, mint a szombati, Crystal Palace elleni idegenbeli 0-0-s bajnoki döntetlen alkalmával.


Ennek értelmében a Vörös Ördögök továbbra is nélkülözni lesznek kénytelenek  Victor Lindelöf, Tyrell Malacia, Luke Shaw és Leny Yoro játékát, amikor a Ten Hag által játékosként 234 alkalommal szolgált holland klub lesz majd az ellenfelük.

 

Míg Lindelöf és Malacia folytatták rehabilitációs munkájukat Carringtonban az elmúlt hét során, addig Yoro hosszabb távon nem állhat rendelkezésre. Shaw kapcsán állapota kapcsán azonban érkeztek hírek az utóbbi hetek során.

 

Luke február 18. óta nem léphetett pályára a Unitedben, de azt megelőzően is sérülés hátráltatta a 2023/24-es szezon során, ebben az idényben pedig vádli probléma miatt kényszerült az oldalvonalon túlra eddig.

 

A menedzsert az angol válogatott bal oldali védőről is kérdezték, amikor megosztotta, hogy változatlan keret áll rendelkezésére, ő pedig elismételte, hogy reményei szerint az októberi válogatott szünet előbb ismét számíthat majd Luke-ra.

 

 

"Szerintem valószínűleg [a szünet előtt már visszatérhet], de nem tudom 100 százalékig biztosra mondani" - kezdte Ten Hag az Old Traffordon rendezendő európai kupamérkőzést megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján.

 

"Az a terv, hogy már előtte újra köztünk lehessen a pályán, de mint említettem, ezt nem tudjuk biztosra venni, hogy így lesz."

 

"Az is előfordulhat, hogy röviddel a szünet után tud csak csatlakozni a társakhoz."

 

A Twente manchesteri látogatását követően vasárnap a bajnokságban a Tottenham Hotspur is majd az Álmok Színházában vizitál.

 

Október elején újabb Európa-liga jelenése lesz a klubnak, amikor Portugáliában, az FC Porto vendégei lesznek, majd a válogatott szünet előtti utolsó fellépésen az Aston Villa fogadja őket.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Twente

Európa-liga csoportkör, 1. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!