Onana csalódott az egy pont miatt

Andre Onana nem tudta leplezni csalódottságát a Manchester United Crystal Palace elleni döntetlenje után.


Bár sok szó esett arról, hogy ezt a találkozót 4-0-ra elvesztettük az előző idényben, a gól nélküli döntetlen mégis bosszantotta a kameruni játékost, aki szerint a Vörös Ördögök sokkal többet érdemeltek volna a 90 perc alatt tett erőfeszítéseikért.

 

Annak ellenére, hogy számos kihagyott lehetőségünk volt, valamint a korábbi akadémistánk, Dean Henderson és a kapufa okozta a csalódottság nagy részét, Onana varázslatos kettős védése kellett ahhoz, hogy Eddie Nketiah és Ismaila Sarr sem talált be a második félidőben, így megőriztük kapunkat a góltól.

 

"Azt hiszem, a védésem nem olyan fontos" - mondta a Sky Sportsnak a mérkőzés után. "Mert nem nyertünk. Olyan nagy klub vagyunk, hogy amikor elmegyünk valahova, azt hiszem, megvan bennünk az ambíció, hogy megpróbáljunk nyerni. Nem nyertünk, de örülök a munkának és a csapattársaim áldozatvállalásának. Úgy érzem, jobbak voltunk náluk. Nagyon sok lehetőségünk volt, de sajnos nem sikerült gólt szereznünk. Nehéz egy ponttal hazamenni, amikor megérdemeltük volna a győzelmet."

 

 

"Száz százalék, mindig jó megőrizni a kapunkat a góltól, de a legfontosabb dolog, különösen, ha a Manchester Unitedért játszol, hogy győzni kell. Ma nem kaptunk ki, de azzal a mentalitással jöttünk ide, hogy nyerjünk, így csalódottan megyünk haza."

 

Onana úgy érezte, ez is csak egy olyan nap volt a fővárosban, amikor a balszerencse Erik ten Hag csapatát sújtotta.

 

"A futballban néha nem tudsz mindent kontrollálni" - tette hozzá. "Mi domináltunk, nekünk volt több lehetőségünk. Bíztam, mindig bíztam a srácokban. Kétszer eltaláltuk a lécet, és remélhetőleg a következő meccseken sok gólt fogunk szerezni."

 

"Fontos meccs volt számunkra, de szomorúan megyek haza, mert a Manchester Uniteddel bárhova megyünk, jó focit kell játszanunk, nyernünk kell, dominánsnak kell lennünk, lehetőségeket kell teremtenünk és be kell fejeznünk azokat." - mondta.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!