Ten Hag reakciója a Palace elleni döntetlenre

Erik ten Hag úgy érezte, hogy az első félidőben kihagyott lehetőségek voltak az okai annak, hogy a Manchester United csapata nem tudta megtalálni az utat a Crystal Palace kapujába szombaton.


A Vörös Ördögök domináltak az első 45 percben, és a United korábbi kapusa, Dean Henderson többször is hárított, így maradt a csalódást keltő Selhurst Park-i patthelyzet.

A menedzser azonban elégedett volt azzal, hogy játékosai uralták a mérkőzést, és dicsérte Andre Onana elképesztő mentéseit a második félidőben.

 

AZ ELSŐ FÉLIDŐBEN ELEVENEN FELFALTUK ŐKET
"Ha nem nyerünk, nem vagyok elégedett. Nyernünk kellett volna. Az első félidőben elevenen felfaltuk őket. Azt mondanám, hogy a második félidő inkább kiegyensúlyozott volt. De az első félidőben egy vagy két gólt kellett volna szereznünk."

 

KÖNYÖRTELENEBBNEK KELLENE LENNÜNK
"Szerintem nagyon jól játszottunk, és teljesen uraltuk a meccset. Labdabirtoklásban és labda nélkül is nagyon jól játszottunk. Az egyetlen probléma a mezőnyben volt, és mindig ott dől el a meccs. Könyörtelenebbnek kellene lennünk. Mindig adódik egy lehetőség az ellenfél számára, és a 44. percben megkapták a lehetőséget - ez egy nagy lehetőség volt. Egy hiba nagy esélyt eredményezett számukra. Abban a pillanatban 2-0-ra vagy 3-0-ra kellett volna vezetnünk."

 

EGY JOBB PALACE A MÁSODIK FÉLIDŐBEN
"Szerintem jobban zárták a középpályát, és volt néhány jó ellentámadásuk. Nekünk az első félidőben nehezebb volt átjutni. A másik oldalon viszont több helyük volt, és volt néhány jó kontrájuk. Andre Onana kétszer is zseniálisan védett egy akcióban."

 

MINDKÉT KAPUS BRILIÁNS VOLT
"Nagyon nehéz egy kapusnak ott lenni abban a pillanatban, amikor szükség van rá. Különösen, mint Dean Hendersonnak, aki nagyon jó meccset játszott. Hány labdát hárított? Ő jó ritmusban van, de Andre-nak várnia kell, meg kell tartania a fókuszt, és a megfelelő pillanatban kell helytállnia, de ma ő is briliáns volt. Most már mindannyian látjuk, hogy milyen jó. Annyira jók a reakciói, annyira gyors, és ezt láthattuk a második félidőben a mentésénél is."

 

 

KÉT PONT ELVESZTÉSE
"Brightonban döntetlent kellett volna játszanunk, vagy akár meg is nyerhettük volna a meccset, így három pontot vesztettünk. Ma is valószínűleg két pontot buktunk az első félidő miatt, de az a lényeg, hogy a végén nem veszítettük el ezt a meccset."

 

LICHA SÁRGA LAPJA
"Lisandro Martinez kockáztatott, de szerintem a labdát találta el. Nem talált el egyetlen ellenfelet sem, de jobban kellene kontrollálnia magát."

 

A KÉTSZERI KAPUFA BALSZERENCSE VOLT.
"Ebben az akcióban abszolút. A befejezés [Alejandro] Garnacho részéről szinte hibátlan volt. Aztán a kipattanónál Bruno, ezzel sincs semmi baj. Nehéz labda volt. Balszerencse."

 

ZSINÓRBAN HARMADSZOR KAPOTT GÓL NÉLKÜL
"Csapatként nagyon keményen dolgoztunk, hogy jól védekezők, kompaktak legyünk. Dolgoztunk a presszingen, és ennek látod az előnyeit, de emellett a labdával nagyon konstruktívak vagyunk, és irányítunk, és ez is elveszi a levegőt az ellenféltől."

 

RASMUS VISSZATÉRÉSE
"Természetesen szeretnénk olyan játékosokat hozni a padról, akiknek van pozitív hatása. Most Hojlundot és [Marcus] Rashfordot hozhattuk, és nekik teljes sebességre kell felpörögniük. Biztos vagyok benne, hogy ott lesznek, hogy befejezzék, és megnyerjék nekünk a meccseket."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!