Crystal Palace 0-0 Manchester United

Kapu előtti impotencia két pontjába került a Unitednek, amely csak egy pontot hozhatott el Londonból.


Nagyon sok hibával kezdték a mérkőzést a csapatok, melynek következménye az volt, hogy folytonos játék és helyzetek nélküli játék zajlott a gyepen.

 

A 10. perc hozta az első komoly lehetőséget, Garnacho kapott remek átadást, kapura tört, a hosszút célozta meg, de Henderson kiválóan hárított.

 

Vendég szögletet láthattunk a 13. percben, jól szállt be a labda a kapu elé, amire de Ligt érkezett, fejesét azonban kivédte Henderson. Akárcsak Martinez hatalmas lehetőségét egy perccel később, a korábbi manchesteri hálóőr megdolgozott a pénzéért.

 

A 27. percben olyat láttunk, amit ritkán. Dalot ugratta ki Garnachot, aki csodásan tekert, de a lécről visszapattant a labda a mezőnybe, éppen Fernandes elé, aki egyből lőtt, de a játékszer szinte centire pontosan a léc ugyanarra a részére pattant, mint másodpercekkel előtte. Megúszta a Palace.

 

Harminckét perc alatt hat szögletig jutottak el a Vörös Ördögök, de ahogy az előző öt, úgy ez sem hozott gólt, pedig Zirkzee fejelhetett hat méterről, de nem talált kaput.

 

Három perc volt hátra a félidőből, amikor Amad tartotta meg a labdát, ami kikerült jobb szélre, Fernandes kapu elé lőtt, Zirkzee beleért, a kapu előtt Garnacho is szeretett volna labdába rúgni, de nem sikerült neki, így maradt a 0-0.

 

Szerencsére egy perccel később is maradt ez az eredmény, amikor is a hazaiak első lövését láthattuk, Eze lőhetett 14 méterről, de pont oda célzott, ahol Onana állt, így a kapus védett.

 

A gólnélküli eredmény egyértelműen a hazaiak számára volt hízelgő, a United sokkal többet tett a gólért, ami azonban nem jött az első 45 percben.

 

Kettőt cserélt a hazaiak menedzsere a második félidőre, ami kicsit stabilabbá tette csapatát, bár még így is a manchesteriek birtokolták többet a labdát és továbbra is ők játszottak veszélyesebben, de a komoly helyzetek elmaradtak az első 15 perc során.

 

A 64. percben Onana mentette meg a Unitedet attól, hogy hátrányba kerüljön. Nketiah vezette a labdát, 18 méterről lőtt, Onana leért a labdára és hárított, a kipattanó azonban épp Sarr elé került, a támadó a kaputól 6 méterre volt, onnan próbált kapuba passzolni, de Onana újabb óriási védést mutatott be.

 

Te jó ég, mi maradt ki! A Palace kipasszolta a manchesteri védelmet, Eze a kapuval szemben állt, onnan lőtt, de centikkel elvétette a célt. Szerencséjük volt a vendégeknek.

 

A Palace cseréinek hatására a United sokkal kevesebb veszélyt jelentett a kapura, mint az első 45 percben, peregtek a percek és a gól csak nem jött.

 

Ennyi helyzetből egyetlen gólt sem szerezni elég elszomorító, főleg úgy, hogy az első 45 percben el lehetett volna dönteni a találkozót.

 

 

Premier League, 5. forduló
Crystal Palace 0-0 Manchester United
Selhurst Park

 

Vezette: David Coote

 

Palace: Henderson - Lacroix, Guehi, Richards - Munoz, Wharton(Lerma 46.), Kamada, Mitchell - Eze(Schlupp 91.), Nketiah(Hughes 66.) - Mateta(Sarr 46.)
Nem használt cserék: Turner,Ward, Umeh, Clyne, Agbinone

 

United: Onana - Mazraoui, de Ligt, Martinez, Dalot - Mainoo, Eriksen(Ugarte 76.) - Diallo(Hojlund 76.), Fernandes, Garnacho - Zirkzee(Rashford 61.)
Nem használt cserék: Bayindir, Maguire, Evans, Casemiro, Antony, Mount

 

Gólszerző: 

 

Sárga lap: Henderson, Hughes, Lacrois illetve Garnacho, Martinez

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!