Erik sajtótájékoztatójának legfontosabb kérdései - 1. rész

Erik ten Hag sajtótájékoztató keretében ült le az újságírókkal, hogy előzetesen beszéljen a Manchester United hétvégi, Crystal Palace elleni Premier League-összecsapásáról.


A Vörös Ördögök remek góllövő formában lépnek pályára a szombati mérkőzésen, hiszen legutóbb a Southampton ellen három gólt szereztek a bajnokságban, majd az Old Traffordon a Barnsley ellen hét góllal jutottak tovább a Ligakupa következő fordulójába, miközben a két mérkőzésen tökéletes védekezést mutattak.

 

Rengeteg kérdőjel marad azonban még a visszatérő játékosok állapotával kapcsolatban, valamint azzal, hogy Ten Hag hogyan tervezi megközelíteni a hétvégi, Sasok elleni tesztet, és ezek a témák a médiával való találkozón is szóba kerültek.

 

HOJLUND ÉS MOUNT VISSZATÉRÉSE

"Ez nagyon jó hír. Visszatértek a pályára, újra részt vesznek a csapat edzésein, és igen, el kell döntenünk, hogy elég fittek-e ahhoz, hogy játszanak. De azt hiszem, nagyon örömteli, hogy visszatértek a csapathoz. Nagyon sok mérkőzésünk van ebben az időszakban is, szóval igen, nagyon boldogok vagyunk."

 

RASHFORD FELTÁMADÁSA

"Természetesen nagyon jó, ha a csatáraid elkezdenek gólt szerezni, amikor még nagyon a szezon elején járunk. A csatároknak szükségük van erre az önbizalomra, és most van néhány játékosunk, akik időközben felkerültek a góllövőlistára, és ez nagyon jó a csapatnak is, mert ez erősíti a hitüket, és még több gólt fognak lőni."

 

A SÉRÜLÉSEK ELKERÜLÉSE

"Óvatosság az élvonalbeli futballban? Mindig átléped a határokat, így a sérülés elkerülhetetlen. De amikor teljes keret áll rendelkezésedre, akkor könnyebb kezelni a terhelést. És amikor olyan körülmények között vagy, mint mi a tavalyi szezonban, akkor valakinek játszani kell. Akkor valakik túl lesznek terhelve. Szóval, reméljük, hogy nagyon óvatosan tudjuk őket terhelni."

 

 

ANTONY MINDIG KÉSZEN ÁLL

"Szerintem minden játékosnak meg kell adnia ezeket a reakciókat. Keményen kell edzeni, keményen kell teljesítened az edzéseken, ki kell érdemelned a játékjogot, és amikor eljön a pillanat, akkor élned kell vele. De igen, a menedzser csak 11 játékost választhat, és még 5-öt csereként tud beiktatni. És ide úgy tudsz bekerülni, hogy következetesen teljesítesz. Az edzéseken, és persze ez a legfontosabb, amikor lehetőséged van rá, a meccsen kell megfelelően teljesítened. Hozzá kell járulnod egy győztes csapathoz."

 

ELSZÁMOLNIVALÓ

"Különösen nem kell tanulságokat levonni a tavalyi szezonban elszenvedett 4-0-s vereséggel kapcsolatban. Tudjuk, hogy mi vár ránk. Tudjuk, hogy mindig kemények, mindig agresszívek otthon. De ismerjük a körülményeket is, és ezt nem lehet összehasonlítani a legutóbbival. Nem volt teljes a keretünk, sőt, egy-két játékosunk volt, aki talán 20 százalékos volt, de játsszatnunk kellett őket. De ezúttal teljesen más a helyzet, most már fitt a keretünk. 18 olyan játékosunk van, aki képes arra, hogy belevágjon ebbe a számunkra jónak ígérkező kihívásba."

 

ÖSSZEHASONLÍTÁS

"Igen, talán az FA-kupa döntőjéhez is lehet hasonlítani, de én nem hasonlítom össze, azt mondanám, hogy februártól kezdve szinte minden alkalommal 11 olyan játékost kellett találnunk, aki képes játszani. Most máshol tartunk. Van 18 játékosunk, és össze tudunk állítani egy csapatot."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!