Csapathírek a Palace meccs előtt

Erik ten Hag friss hírekkel szolgált csapata állapotát illetően a szombati, Crystal Palace elleni bajnoki találkozót megelőző sajtótájékoztatóján.


A Manchester United arra fog törekedni, hogy jó formáját a Crystal Palace elleni Premier League találkozón is megőrizze a szombati meccsnapon. Az elmúl 1 hétben jól muzsikált a holland menedzser által dirigált csapat, a Szenteket 3-0-ra, míg a Barnsley-t 7-0-ra verték meg.

 

A jó teljesítmény mellett pedig további örömhírek is érkeztek Carringtonból, mivel Rasmus Hojlund és Mason Mount is teljes érékű edzésmunkát végeznek az edzőközpontban.

 

A dán támadó ebben az idényben még nem lépett pályára, míg Mountt a Brighton elleni csörtén sérült meg. A páros állapotát Ten Hag elmondása szerint még értékelik és az sem kizárt, hogy esetleg ot lesznek Londonban a meccsnapi keretben.

 

"Ez nagyon jó hír" - mondta Erik a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatóján. "Visszatértek a pályára a csapat edzéseire és igen, most döntenünk kell, hogy kellően fittek-e, hogy a kertbe kerüljenek. Személy szerint én nagyon örülök a visszatérésüknek."

 

"Rengeteg mérkőzésünk lesz még, amiket le kell játszanunk, szóval igen, boldog vagyok, hogy itt vannak. Már végigcsináltak néhány edzést, de meg kell néznünk hogy állnak, aztán holnap meghozzuk a döntést."

 

 

A Barnsley elleni Ligakupa találkozóra a menedzser 8 helyen is változtatott a Szentek elleni kezdőcsapatán, melyben csak Rashford, Eriksen és Dalot tartotta meg helyét. 

 

Nagy a verseny a kezdőbe kerülésért, melyben hét közben az átigazolási időszak hajrájában érkezett Manuel Ugarte is bemutatkozhatott. Nem használt csereként pedig a padon foglalt helyet Mainoo és Martinez, akiknek így egy teljes hét állt rendelkezésükre, hogy kipihenjék fáradalmaikat. 

 

Victor Lindelöf, Tyrell Malacia, Luke Shaw és Leny Yoro továbbra is hiányozni fognak a Vörös Ördögök keretéből, akiknek egyik célja a szombati találkozón az lesz, hogy a legutóbbi 4-0-s vereséget feledtessék a szurkolókkal.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Crystal Palace - Manchester United

Premier League, 5. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!