Erik sajtótájékoztatójának legfontosabb kérdései

A Manchester United szezonjának ritmusa ezen a héten fokozódik, hiszen lejátsszuk az első hétközi mérkőzésünket, kedd este a Ligakupa harmadik fordulójában a Barnsley ellen.


Az Old Traffordon megrendezésre kerülő mérkőzés előtt Erik ten Hag a carringtoni edzőkomplexumban állt a média képviselői elé, ahol kérdések egész sorát válaszolta meg.

 

A menedzser több United-játékos rehabilitációs programjáról is beszámolt, valamint elmondta véleményét a Ligakupa fontosságáról.

 

NAGYON KOMOLYAN VESSZÜK A BARNSLEY-T

"A trófeák megszerzéséről van szó. Én nem csak erről beszélek, ti viszont srácok arról beszéltek, hogy nyerni kell, kupákat kell nyerni. Öt sorozatban indulunk, és meg akarjuk nyerni őket. Szóval, nem kétséges, trófeákra törekszünk. Ez egy lehetőség, ezért komolyan vesszük."

 

SHAW FELÉPÜLÉSE

"Luke Shaw alakul, de még nem áll készen a játékra. Jól halad előre. Természetesen van egy terv a fejünkben, hogy mikorra lehet játékra alkalmas, de sok mindentől függ, hogy a felépülése hogyan alakul, nem lehet javaslatot tenni a visszatérésre, mert annyi tényező van, amitől egy terv felgyorsulhat, vagy lelassulhat." - mondta.

 

 

A BŐSÉG ZAVARÁT AKAROM

"Remélem, hogy lesz fejfájásom a kezdő tizenegyért versenyző játékosok tekintetében, mert fejfájásom tavaly is volt, de nem voltak elérhető játékosaim… Szóval remélem, hogy sok játékos áll rendelkezésemre, és meccsről meccsre tudunk válogatni. Mindenképpen rotálnunk kell, mert nagyon sok meccset kell lejátszanunk, így nem csak a kezdő tizenegyről van szó. Ez egy kellemes teher."

 

MINDEN TRÓFEA JELENTŐS

"FA-kupa, Ligakupa, ezek mind jelentősek. Látom az összes csapat, az összes tulajdonos, az összes menedzser figyelmét, amikor megnyernek egy trófeát, mint tavaly a Liverpool tette a Ligakupa megnyerésével. Láttam a döntőt, és a döntőig vezető úton is, ahogy az összes csapat küzdött érte. Mi is ugyanezt akarjuk. Szóval ez nagyon fontos, és a futballban, az angol futballban is nagyon fontos trófeákat nyerni. Öt sorozat van, öt lehetőséged van. Mindig az a célunk, hogy minden meccset megnyerjünk, tehát lehetőleg minden trófeát begyűjtsünk."

 

 HOJLUND, MOUNT ÉS LINDELÖF KÉSZEN ÁLL A HÉTVÉGÉRE?

"Nem állnak még készen. Meglátjuk, hogyan folytatódik a felépülésük."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!