Csapathírek a Barnsley meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag friss hírekkel szolgált csapata kapcsán a Barnsley elleni hazai Ligakupa mérkőzést megelőzően.


A Vörös Ördögök újra az Old Traffordon léphetnek majd pályára annak reményben, hogy tovább jussanak az általuk a 2022/23-as szezonban megnyert sorozatban, a menedzser pedig mérlegelni fogja, hogy milyen összetételben küldje pályára övéit, miután a hétvégén újabb idegenbeli megmérettetés vár rájuk a Crystal Palace vendégeként a bajnokságban.

 

Volt néhány kisebb aggodalomra okot adó jelenet a Southampton ellen 3-0-ra megnyert múlt heti bajnokin, de Ten Hag szerint az összes kérdőjeles játékos állapota rendben van, így továbbra is mély keretből válogathat.

 

"Ők mind rendelkezésre állnak" - kezdte Noussair Mazraoui, Matthijs de Ligt és Lisandro Martinez kapcsán.

 

"Jól vannak."

 

"Remélem, hogy lesznek számomra fejfájásra okot adot helyzetek, mert tavaly szintén volt ilyenekben részem, azonban az amiatt volt, mert nem voltak bevethető játékosaim."

 

"Szóval abban reménykedem, hogy sok játékosom fog rendelkezésre állni és mérkőzésről-mérkőzésre jól variálhatjuk a csapat összeállítását. Az egyértelmű, hogy rotálnunk kell, mert rengeteg mérkőzésen kell helyt állnunk és nem minden csak a kezdőcsapatról szól."

 

 

Manuel Ugarte a kispadról beállva debütálhatott múlt szombaton a St Mary's-ben, három napra rá pedig akár kezdőként is bemutatkozhat az Álmok Színházában a harmadosztályú ellenfél ellen.

 

"Először is, Luke Shaw jól halad a visszatérés útján, de még nem áll készen arra, hogy pályára léphessen" - tette hozzá Erik a Carringtonban tartott hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján.

 

"Természetesen van egy terv a fejünkben azt illetően, hogy erre mikor állhat készen, de ez mindig az állapotától függ. Nem lehet azt illetően tippelgetni [hogy mikor térhet vissza], mert számos tényező van, amely gyorsíthatja, vagy éppen hátráltathatja ebben."

 

"Ugarte kapcsán majd meglátják, hogy mi lesz a holnapi összeállításunk."

 

Victor Lindelöf, Tyrell Malacia, Shaw, Leny Yoro, Mason Mount és Rasmus Hojlund is kihagyták a hétvégi győzelmet sérülés miatt és továbbra sincsenek játékra alkalmas állapotban.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Barnsley

Ligakupa 3. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!