Erik: Rashford új lendületet vehet

Erik ten Hag szerint Marcus Rashford új lendületet vehet, miután a szombati bajnokin megindította a gólgyártást a 2024/25-ös szezonban.


A Vörös Ördögök magabiztosan, 3-0-ra nyerték meg a Southhampton elleni, szombati bajnoki mérkőzésüket Matthijs de Ligt, Rashford, illetve Alejandro Garnacho hosszabbításban szerzett találatával.

 

Miután Onana büntetőt védett, nem sokkal később pedig De Ligt megszerezte a vezetést csapatának, a lélektani előnyt kihasználva a 10-es számú játékosunk élt a lehetőséggel, és szezonbéli első góljával 2-0-ra módosította az eredményt. Aaron Ramsdale tehetetlen volt a távoli, jól helyezett átlövéssel szemben négy perccel a szünet előtt.

 

A menedzser úgy érezte, hogy Marcus külön említést és dícséretet érdemel az új idény kemény kezdetét követően.


"Túl sok negatív kritikák kapott." - mondta Erik a meccs utáni sajtótájékoztatóján.

 

 

"Két darab 100%-os helyzetet dolgozott ki a Liverpool ellen is, de más mérkőzéseken is nagyon jól mozgott ebben a szezonban. Megérdemelte a mai gólját, amiért meg kellett dolgoznia, de nem maradt el a jutalma sem."

 

Rashford önbizalma szemmel láthatóan megnőtt találata után, és döntő tényezőnek bizonyult a játék további részében.

 

Marcus négy lövést regisztrált, amiből három kaput is talált a 73 perc alatt. A statisztikák szerint ő volt az egyik legjobban értékelt a pályán lévők közül.

 

"Rendkívül fontos egy csatár számára, hogy felkerüljön az eredményjelzőre és megszerezze első gólját a szezonban, hiszen ez lendületet ad neki és építi a hitét, ami még több találatot eredményez majd." – tette hozzá Ten Hag.

 

"Rengeteg gólt szerzett már a Manchester Unitedben. Az ő korában ez hihetetlen. Biztos vagyok benne, hogy számtalan lesz még a továbbiakban is."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!