Erik információi a szerzett sérülésekről

Erik ten Hag szerint gyorsan vizsgálat alá vetik majd a csapat azon védőit, akiknek idő előtt kellett távozniuk a pályáról a szombati, Southampton ellen aratott győzelem során.


Lisandro Martinezt és Noussair Mazraouit negyed órával a befejezés előtt kellett lecserélni a St Mary's Stadionban, hiszen mindkét játékos láthatóan bicegett.

 

Ráadásként Matthijs de Ligt is kényszerű cserére szorult a mérkőzés hosszabbításában.

 

A holland, aki a meccs embere lett, később a TNT Sports-nak azt nyilatkozta, hogy görcs miatt volt kénytelen elhagyni a pályát.

 

Míg Ten Hag azt mondta, hogy túl korai lenne bármilyen konkrét problémát diagnosztizálni a szóban forgó játékosok esetén, de megerősítette De Ligt állapotát, és elmondta, hogy csapata még mindig az erőnléte építésén dolgozik a szezon elején.


"Úgy tűnik, hogy görcs, igen. " – mondta a meccs utáni sajtótájékoztatóján.

 

 

"Vannak játékosaink, akik a válogatott szünetben is pályára léptek röviddel a idénykezdet után, vannak, akik nagyon rövid előszezont tudhatnak maguk mögött, míg vannak, akik tengerentúli repülőutat követően állnak rendelkezésedre. Ezekkel indultunk neki a meccsnek, és tudtuk, hogy küszködni fogunk" - folytatta a BeIN Sportsnak adott interjújában.

 

"Remélhetőleg egyik játékosnál sincs semmi komoly. Ma, vagy legkésőbb holnap fel kell mérnünk az állapotukat, aztán meglátjuk, hogyan tovább."

 

Rasmus Hojlund és Luke Shaw azok közé tartozik, akik a következő hetekben jó eséllyel visszatérnek az első csapatba, miközben Mason Mount is dolgozik a felépülésén.

Kérdésünkre válaszolva Ten Hag kijelentette, hogy ők hárman még nem lesznek elérhetőek a Barnsley elleni, keddi Ligakupa összecsapáson, de reméli, hogy a nagyon sűrű szeptember végi naptárban már igen.

 

"Természetesen ez egy fontos időszak, hiszen sok meccset kell játszanunk - ha jól emlékszem hét találkozó vár ránk 22 napon belül."

 

"Mindenkire szükségünk van, és reméljük, hogy hamar visszatérnek a játékosok. A következő meccsen még nem így lesz, de bizakodunk benne, hogy a következő hetekben Hojlund, Mount és Shaw is visszatér a csapatba."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!