Tájékoztatás az Európa-liga-szezon közvetítéseiről

Szerdán több, európai kupaszereplő csapat főszurkolójával együtt az RTL-be voltunk hivatalosak a következő három BL/El/Kl szezonnal kapcsolatos várható újdonságokról szóló tájékoztatóra.


Mint azt már vélhetően sokan tudjátok, az RTL a következő három évre megvásárolta annak jogát, hogy minden BL-, El-, és Kl-meccsnapon elsőként választhat főmérkőzést, így a konkurencia csak a maradékból tehet adásba.

 

A tájékoztatón azonban az is kiderült, hogy a hagyományos, lineáris csatornán terveik szerint nagyon kevés mérkőzést fognak közvetíteni, a hangsúlyt a streaming-platformjukra, az RTL+-ra helyezik. Itt egy időben akár 6-8 mérkőzés is választható lesz, mind magyar kommentárral. A mérkőzések később teljes egészében visszanézhetők lesznek, de akár összefoglalók formájában is, kiegészülve különféle interjúkkal.

 

Bár konkrét műsortervet még nem tudtak adni, kérdésünkre elárulták, a United – kiemelt csapatként – vélhetően minden (vagy szinte minden) El-fordulóban elérhető lesz majd náluk.

 

Az RTL+-on a mérkőzések Full HD felbontásban, tehát a szokásos digitális TV csatornáknál kb kétszer jobb minőségben lesznek nézhetők számítógépen, tableten, telefonon, valamint a legtöbb TV gyártó és szolgáltató okoseszközén is (egyelőre Samsug TV-n még nem elérhető, de már dolgoznak rajta).

 

És akkor a piszkos anyagiak: szeptember 15-ig még a régi áron tudtok előfizetni a szolgáltatásra (1 990.-Ft/hó és 15 990.-Ft/év), hétfőtől azonban az árak emelkednek (2 990.-Ft/hó és 23 920.-Ft/hó).

 

Döntsetek belátásotok szerint… GGMU

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!