Csapathírek a Southampton meccs előtt

Erik ten Hag tájékoztatást adott a Manchester United csapatáról a szombati, Southampton elleni Premier League-találkozó előtt.


A Vörös Ördögök idegenben folytatják a bajnokságot, mégpedig a Russell Martin által irányított Szentek ellen, a St Mary's-ben.


A feladatra egy válogatott szünet után kerül sor, amely alatt a United több játékosa is szerepelt különböző kontinenseken, és a menedzser felmérte a hétvégére vonatkozó lehetőségeit.


Az új fiú, Manuel Ugarte annak ellenére is bevethető lesz, hogy csak ma (csütörtökön) érkezett vissza Dél-Amerikából, míg Luke Shaw és Rasmus Hojlund ismét kimarad a keretből.

 

 

"Rasmus Hojlund és Luke Shaw nagyon jól haladnak, de még nem állnak készen erre a mérkőzésre" - mondta Ten Hag a sajtótájékoztatón. "Manuel Ugarte, azt hiszem, mindannyian láttuk, hogy Uruguayban játszott. Ma délután tért vissza, ő volt az egyetlen játékos, aki ma tért vissza. Az összes többi játékos már tegnap, de ő így is rendelkezésre áll erre a mérkőzésre."


Victor Lindelöf, Tyrell Malacia, Leny Yoro és Mason Mount jelenleg nem bevethető, de Bruno Fernandes a Skócia elleni UEFA Nemzetek Ligája-mérkőzésen szerzett gólja után elmondta, hogy a sérülése nem súlyos.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Southampton - Manchester United

Premier League 4. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!