Mazraoui a mindent eldöntő pillanatról beszélt

Noussair Mazraoui elmondta, hogy volt egy időszak a pályafutásában, amely a sikerre való törekvését és elszántságát szította.


A 26 éves védő bevallotta, hogy amikor tinédzserként az amszterdami óriás második csapatának, a Jong Ajaxnak a játékosa lett, még kérdéses volt, hogy sikerül-e érvényesülnie a profi labdarúgásban.

 

A klub hivatalos magazinjának adott interjúban a marokkói válogatott játékos mesélt arról a gondolkodásmódbeli változásról, amely elindította figyelemre méltó felemelkedését, amely azzal végződött, hogy idén nyáron a Bayern Münchentől a Vörös Ördögökhöz szerződött.

 

"Amikor idősebb és érettebb lettem, még mindig majdnem 50-50% volt, hogy sikerül-e" - mondta. "Elmentem és szerződés nélkül játszottam a profi futballban. Most vagy soha helyzet volt, mert adott pillanatban eljutsz arra a pontra, ahonnan már nincs visszaút."

 

 

"Vagy teljes erővel belevágsz, vagy ennyi volt, vége. Vagy lépéseket teszel felfelé, vagy onnantól kezdve lehet, hogy ez lesz a karriered vége, de még azt sem mondhatom, hogy karrier, hiszen még az elején voltam."

 

"Szóval egy kicsit ez volt a helyzet, amikor 18 vagy 19 éves lettem, és onnantól kezdve valami egyszerűen átváltott a fejemben."

 

"Egyszerűen teljes erőmmel belevágtam" - emlékezett vissza. "És igen, attól a pillanattól kezdve már nem néztem vissza, hogy hogyan mentem végig az egyes életszakaszokon és az akadémián, vagy akár az elmúlt időszakon."

 

"Nem néztem többé vissza. Csak előre néztem. Volt egy célom, és ez az volt, hogy harcoljak egy szerződésért, és profi labdarúgó legyek, mert olyan közel voltam hozzá, hogy már éreztem az illatát. És igen, ha nem sikerül, akkor azt egész életedben bánni fogod. És én nem szeretnék ezzel együtt élni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!