A Manchester United és a DHL megújította partneri együttműködését

A Manchester United és a DHL - a klub hivatalos logisztikai partnere - meghosszabbította hosszú távú együttműködését, amely immáron 2027-ig tart.


A 2011-ben kezdődött partnerséget az a közös cél indukálja, hogy a két szervezet által kiszolgált globális közösségek körében pozitív változásokat ösztönözzenek, és ez "A World United" kampány továbbfejlesztésével folytatódik, új célokkal, az új, "United for One Goal" (Együtt egy célért) elnevezés alatt.

 

A "United for one goal" kampány a sport és az üzleti élet erejét használja fel egy társadalmilag felelősségteljesebb, fenntarthatóbb világ megvalósítása érdekében azáltal, hogy elismeri azokat a szurkolókat és lokálpatriótákat, akik változást hoznak a közösségükben - akár azáltal, hogy önkéntes munkát végeznek értékes ügyekért, akár az alulról jövő kezdeményezéseken keresztül inspirálják a pozitív változásokat.

 

A méltó jelöltek, akik osztják a partnerség értékeit: fenntarthatóság, csapatmunka, magas teljesítmény és hatékonyság - bekerülnek a „United for One Goal” elismerési programba, amelynek jutalmai - többek között - dedikált Manchester United-árucikkek, jegyek az Old Traffordon rendezendő mérkőzésekre, valamint egy egyedülálló lehetőség, hogy az Álmok Színházában pályára léphessenek.

 

 

Omar Berrada, a Manchester United vezérigazgatója elmondta: "Örülünk, hogy folytathatjuk a DHL-lel régóta fennálló kapcsolatunkat. Sokéves, pozitív együttműködés ez, ami a 'United for One Goal' révén globálisan folytatódik."

 

"A partnerség hosszú élettartamát közös értékeinknek és azon törekvéseinknek köszönhetjük, hogy globális befolyásunkat a helyi közösségek pozitív változásainak előmozdítására használjuk."

 

A DHL, a világ vezető expressz- és logisztikai vállalata 13 éve tagja a Manchester United partnercsaládjának, és termékek és szolgáltatások széles skáláját kínálja a klub szurkolóinak világszerte.

 

John Pearson, a DHL Express vezérigazgatója hozzátette: "A Manchester Uniteddel való partnerségünk közös értékei továbbra is egyre erősebbek - egy valóban globális szurkolói bázis bevonása, összekapcsolása és inspirálása."

 

"Nagyon örülünk, hogy folytathatjuk a Manchester Uniteddel való hosszú távú partnerséget, ebben a következő fázisban a két márka globális erejét igyekszünk egyesíteni, hogy összekapcsoljuk az embereket és javítsuk az életüket, miközben egy jobb világot hozunk létre."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!