Ten Hag reakciója a Liverpool elleni vereségre

Erik ten Hag elismerte, hogy a Liverpool könyörtelen befejezései hozzájárultak ahhoz, hogy a Manchester United mélyen alulteljesítve 3-0-s vereséget szenvedett a Mersey-partiaktól.


Szerénynek kell lennünk

"Szerintem az első fél óránk rendben volt. Hibát követtünk el a védelmünk szervezettsége tekintetében a meg nem adott gól idején, de meccsben voltunk. Döntetlen, egyenlő állás volt és jó strukturában építkeztünk, de aztán nagy hibát vétettünk, a Liverpool pedig ebből profitálni is tudott. Nagyon jól élni tudtak a lehetőségeikkel. Szerénynek kell lennünk. El kell ismernünk a Liverpool teljesítményét, de természetesen mi nem vagyunk boldogok."

 

Fejlődés szükséges

"Nagyon csalódott vagyok, különösen ha azt nézzük, hogy 3-0-ra kikaptunk a Liverpooltól. A mérkőzésnek most vége és együtt kell élnünk ezzel az eredménnyel. Folytatnunk kell a megkezdett utat, talpra kell állnunk és fejlődnünk kell csapat szinten. Egyénileg és a csapat erőnléte szempontjából is javulnunk kell. Rendben leszünk. Trófeákért fogunk harcolni és még rengeteg mindenért küzdhetünk."

 

Casemiro lecserélése

"Taktikai okokból történt. 2-0-s hátrányban voltunk a Liverpoollal szemben, a középpályán pedig átjáróház volt. Szükségünk volt friss lábakra, emiatt pedig behoztuk fiatal játékosunkat, Toby Collyert. Az egyéni hibák részei a futballnak. Az nem igaz [hogy Case korán távozott a stadionból]. Ott volt az öltözőben a lefújást követően."

 

 

Reakció a második félidei cserékre

"Először is, boldog vagyok emiatt a kérdés miatt, de mindenek előtt Marcus [Rashford] két nagyszerű lehetőséget dolgozott ki Zirkzee-nek. Másodsorban pedig ez volt Garnacho és Zirkzee első pályára lépése a szezonban kezdőként. Tudjuk, hogy Rashy képes középcsatárt játszani, így az volt az ötletünk, hogy lecseréljük Zirkzee-t és Garnachot, Rashfordot pedig a pályán hagyjuk. Két remek helyzetet is kialakított. Tudom, hogy ha továbbra is így dolgozik és harcol, mint most, akkor gólokat fog szerezni."

 

Mi következik

"Mint mindig, el kell végeznünk a nehéz munkát. A válogatott szünetben nem tudunk a csapat egészével együtt dolgozni, de tudom, hogy hova akarunk eljutni. Dolgoznunk kell a csapatunk strukturáján és erőnlétén, mert remélhetőleg néhány játékosunk válogatott szinten játszani fog néhány mérkőzést az UEFA Nemzetek Ligájában. Emellett azt is remélem, hogy mindannyian egészségesek tudnak maradni."

 

Bármilyen pozitívum?

"Szerintem a csapat megmutatta, hogy van benne ellánállóság és képesek egymásért harcolni. Összetartottak és mi továbbra is a terveink megvalósításával foglalkozunk. Kezelték az elkövetett hibákat és szerintem ez egy megfelelő alapot fog nyújtani a szezon folytatásához."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!