Hivatalos: Harrison kölcsönbe került

A Manchester United kapusa, Elyh Harrison a szezon hátralévő részét kölcsönben a Chester együttesénél tölti majd kölcsönben.


A Denzil Haroun Év Tartalék Játékosa-díj jelenleg regnáló birtokosa számos parádés védést mutatott be a korosztályos csapatok színeiben az előző idény során és többek között országos bajnoki címhez és Premier League kupa győzelemhez is segítette az U18-as alakulatot.

 

Azt követően, hogy 2022-ben a Stevenage-től Manchesterbe igazolt, országos szinten korosztálya egyik legnagyszerűbb kapusává avanzsált és ifjúsági szinten még az angol válogatottban is szerepelhetett.

 

Harrisson új klubja ellen remekelt a felkészülési szezonban, amikor a Travis Binnion vezette manchesteriek 3-1-es győzelmet arattak.

 

 

Most már mint a klub játékosa léphet be a Deva Stadium kapuján, ahol a cél nem más, mint hogy kivívják a National League North-ból való feljutást.

 

Harrison nagy valószínűséggel továbbra is több alkalommal látogatni fogja a United edzéseit Carringtonban, emellett pedig szerepel majd a Chester színeiben is, így erősítve fejlődését.

 

Gratulálunk a kölcsönjátékhoz Elyh, közelről fogjuk követni fejlődésedet a szezon során!


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!