Hivatalos: Oyedele távozott

Maxi Oyedele a Manchester Unitedtől a Legia Varsóhoz igazolt.


A salfordi születésű, 19 éves Oyedele, miután csatlakozott a United akadémiájához, 2022-ben segített megnyerni az FA Ifjúsági Kupát, a Nottingham Forest elleni döntőben csereként lépett pályára az Old Traffordon.

 

A középpályás az elmúlt években rendszeresen szerepelt a 18 és 23 év alatti csapatainkban, és Lengyelország válogatottját is képviselte 18, 19 és 21 év alatti szinten.

 

Maxi korábban kölcsönbe az Altrinchamhez és a Forest Green Rovershez került, és ezek az időszakok segítették a fejlődését, miközben felkészült a felnőtt labdarúgásra való átmenetre.

 

Oyedele szerepelt Erik ten Hag csapatában az előszezonban, ő készítette elő Joe Hugill gólját a Rangers ellen Edinburgh-ban, mielőtt elutazott volna az Egyesült Államokba a 2024-es felkészülési túrára.

 

 

A védelemben és a középpályán is bevethető, 19 éves játékos értékes tapasztalatokat szerzett, aki most pályafutása következő lépését teszi meg.

 

"Véget ért a kalandom a Manchester Unitednél" - posztolta az Instagramon. "Szeretnék köszönetet mondani az egyetlen klubnak, amit valaha ismertem. Megtiszteltetés, hogy elmondhatom, 12 évig voltam itt, és hihetetlen élményekben volt részem, néhány egészen csodálatos csapattárssal.”

 

"Köszönöm az összes edzőnek, a stábnak és a szurkolóknak, soha nem fogom elfelejteni az emlékeket, amelyeket ennél a klubnál szereztem. Mindenkinek a legjobbakat kívánom a Manchester Unitednél, ahogy távozom, készen állok arra, hogy elkezdjem karrierem következő fejezetét. Ez a klub mindig az otthonom lesz, és még egyszer köszönöm."

 

Minden jót kívánunk a jövőre nézve, Maxi!

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!