Ügyvezetői üzenet a szurkolóknak

A Manchester United új ügyvezető igazgatója, Omar Berrada már nagyon várja, hogy pénteken első alkalommal találkozhasson a szurkolókkal, amikor a Premier League idénnyitó mérkőzésén a Fulhamet fogadják az Old Traffordon.


A klub meccsnapi programfüzetében, a United Review-ban, Berrada arról a kemény munkáról beszélt, amelyet a nyár folyamán végeztek a csapattal kapcsolatos összes területen.

 

"Kedves Szurkolók!

 

Üdv újra az Old Traffordon a 2024/25-ös szezon első hazai Premier League mérkőzésén. Ez számomra igazán külünleges alkalom lesz, mert ez lesz az első mérkőzésem itt ennek a csodálatos klubnak az ügyvezető igazgatójaként.

 

Az egy hihetetlenül nagy megtiszteltetés számomra, hogy mellettetek foglalhatok majd helyet; hónapok óta erre a pillanatra várok. Nem is létezik jobb kezdet, mint hogy itt indítsuk a szezont, villanyfényes körítéssel és egy olyan parádés hangulattal, mint amilyennel ez a stadion rendelkezik.

 

A Wembley-beli támogatásotok fantasztikus volt, ahol csak kevéssel maradtunk le a Community Shield megszerzéséről. Csalódottak voltunk, hogy nem tudtunk nyerni azon a meccsen, de rengeteg pozitívumot meríthetünk belőle.

 

Amikor tavaly felkértek arra, hogy csatlakozzak a Manchester Unitedhez, nem haboztam. Gyerekként az első emlékem a klubról, hogy Apám olyan legendás játékosokról mesél történeteket, mint Sir Bobby Charlton, George Best és mások.

 

Lehetetlenség nem tudatában lenni a történelem súlyának. A müncheni tragédiától kezdve a 10 évvel későbbi, Wembley-ben aratott sikerig, megtiszteltetés számomra, hogy részese lehetek egy olyan helynek, ahol mindig képesek voltak felül kerekedni a nehézségeken és feltámadni a nagy sikerek érdekében, amely mára a klub DNS-ének részévé vált.

 

A dicsőséges történelem magáért beszél. Amikor az előző hónapban először keresztül sétáltam az itteni ajtókon, azonnal hatással volt rám a klub hatalmassága és az, hogy mit jelent a manchesteri és a világszerte megtalálható szurkolói számára. Szerintem lehetelen megérteni, hogy mennyire nagy is a Manchester United, amíg nem vagy házon belül. Ez egy hatalmas előnye mindenkinek itt velem szemben, de én elkezdtem behozni a lemaradást és napról-napra egyre jobban érzem. Ezzel a hellyel nagyon könnyű szerelembe esni.

 

 

Nagyon sűrű nyarunk volt eddig, hiszen a pályán és azon kívül is nagy átalakuláson megyünk keresztül. Joshua Zirkzee, Leny Yoro, Matthijs De Ligt és Noussair Mazraoui személyében új játékosokat köszönhetünk a klubnál; néhány kiváló tehetség, akik fényes jövő előtt állnak itt. Örömünkre szolgál, hogy a csapatkapitány, Bruno Fernandes új szerződést írt alá és még további évekre elkötelezte magát a klubhoz és Erik ten Hag is meghosszabbította kontraktusát az FA-kupa sikert követően. Csatlakozott a klubhoz Dan Ashworth sportigazgatóként, Jason Wilcox pedig technikai igazgatóként. Egy erős és tehetséges futball struktúrát építünk annak érdekében, hogy Erik a lehető legtöbbet ki tudja hozni belőlük és a hosszú távú sikereink biztosítva legyenek. Emellett azon dolgozunk, hogy egy világelső nem futballal kapcsolatos vezetői csapatot hozzunk össze, amelyről tudom, hogy segíteni fog minket az előmenetelünkben.

 

Élveztem a kollégákkal együtt töltött időt az amerikai felkészülési túrán, annak pedig különösen örültem, hogy számos helyi, illetve minket elkísérő szurkolóval volt lehetőségem találkozni az ott töltött hetekben. Találkoztunk újdonsült mezszponzorunkkal, a Snapdragonnal is San Diegoban található otthonukban, engem pedig nagyon lenyűgözött az, hogy a piacvezető technológiájuk, miként fog segíteni minket.

 

Keményen dolgozunk Carrington átalakításán, hogy férfi és női csapatunk is kimagasló színvonalú edzési körülmények között készülhessen. Azzal is mindenki tisztában lehet már, hogy létrehoztunk egy munkacsoportot az Old Trafford környékének jövőbeli regenerációjával kapcsolatos lehetőségek feltérképezésére, amely középpontjában  egy világszínvonalú stadion fog állni. Ez a megfelelő pillanat számunkra, hogy mindkét projektben előrébb lépjünk, a tulajdonosaink és a menedzsment csapat pedig abszolút mértékben elkötelezett irántuk.

 

Ez egy eseménydús időszak a klub számára. Minden, amit teszünk, annak érdekében kell történjen, hogy segítsen jobb teljesítményt nyújtani a pályán, ez a legfőbb prioritás számunkra. Hihetetlenül fontos, különösen egy változásokkal teli időszakban, hogy a szurkolókkal való kapcsolatunk minden korábbinál szorosabb legyen. Ez továbbra is nagyon magas prioritást fog jelenteni számunkra. Nektek kell lenni az origónak mindenben, amit cselekszünk.

 

Már várom, hogy sokatokkal találkozhassak az Old Traffordon a szezon során. Ez a Ti klubotok. Ígérem, hogy erre mindig emlékezni fogok és nagy odafigyeléssel, elkötelezettséggel és tisztelettel fogom ezt kezelni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!