Hivatalos: Fernandes új szerződést írt alá

Bruno Fernandes új szerződést írt alá, amely 2027. június 30-ig köti őt a Manchester Unitedhez, további egy évre szóló opcióval.


A kapitány a klub színeiben eddig 234 fellépésén 79 gólt szerzett és 67 asszisztot adott.

 

Fernandes - aki már háromszor nyerte el a Sir Matt Busby Év Játékosa díjat – több helyzetet alakított ki, mint bármely más Premier League-játékos, mióta 2020 januárjában csatlakozott a Unitedhez.

 

Bruno Fernandes ezt mondta: "Mindenki tudja, hogy milyen szenvedélyesen rajongok a Manchester Unitedért. Tisztában vagyok a felelősséggel és a mez viselésének jelentőségével, valamint azzal, hogy mekkora odaadás és vágy szükséges ahhoz, hogy ezt a hihetetlen klubot képviseljem."

 

"Annyi különleges pillanatot átéltem már itt: hallottam a a Stretford Endtől a nevemet skandálni, szereztem mesterhármast a Leeds ellen, kivezettem a csapatot az Old Traffordra az európai kupameccsek estéin, és trófeákat emelhettem a magasba a Wembleyben. De nem írtam volna alá ezt a szerződést, ha nem hinném, hogy a legjobb pillanataim a United mezében még hátra vannak."

 

"A szakmai vezetéssel és a menedzserrel folytatott megbeszéléseim alapján egyértelmű, hogy mindenki mennyire eltökélt abban, hogy az elkövetkező években nagy trófeákért harcoljon. Látom, hogy milyen pozitív lesz a jövő, és élvezettel vezetem előre ezt a csapatot."

 

 

Dan Ashworth, a Manchester United sportigazgatója így nyilatkozott: "Bruno magas szinten és figyelemre méltó következetességgel teljesített, mióta a Manchester Unitedhez érkezett. Ragyogó vezető, aki nap, mint nap tartja a magas színvonalat, és arra ösztönzi a játékosokat és a személyzetet, hogy minden nap a legmagasabb szinten teljesítsenek."

 

"Bruno elkötelezettsége a klub iránt megtestesíti azt, amit a United játékosának tennie kell. Ő továbbra is kulcsfontosságú mindabban, amit itt el akarunk érni, és alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk a klub által megkövetelt sikerek eléréséért."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!