Hivatalos: Mazraoui csatlakozik a Vörös Ördögökhöz

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Noussair Mazraoui is Vörös Ördög lett.


A marokkói játékos szerződése 2028 júniusáig szól és további 1 évvel meghosszabbítható. A 26 éves védő eddig 4 bajnoki címet nyert, 3-at az Ajaxszal, egyet pedig a Bayern Münchennel. Hazáját 28 alkalommal képviselte válogatott mérkőzéseken és kulcsszerepet vállalt abban, hogy hazája 2022-ben a világbajnokság elődöntőjéig menetelt.

 

Mazraoui így nyilatkozott:

"Hihetetlen érzés a Manchester United játékosának lenni és alig várom, hogy a vörös mezben pályára léphessek az Old Traffordon. Tudom, hogy egy izgalmas időszakban csatlakozom a klubhoz és elmondhatom, hogy mindenkivel, akivel eddig beszéltem közös a célunk, ami nem más, mint, hogy együtt nyerjünk trófeákat. Érzem az elszántságot és azt, hogy elérjük ezt."

 

"Erik ten Hag az én pályafutásomnak is fontos szereplője ezért külön izgalmas, hogy ismét találkozhatok vele. Csak most pályafutásom fénykorába lépek. Tudom, hogy mit vár el a játékosaitól és mindent bele fogok adni, hogy segítsem a csapatot sikereket elérni."

 

 

Dan Ashworth is nyilatkozott:

"Noussair egy dinamikusan támadó hátvéd, aki a védelem jobb és bal oldalán is képes játszani. Tapasztalata és sokoldalúsága miatt kiválóan fog illeszkedni csapatunkba."

 

"Mivel pályafutása során már számos trófeát nyert tudjuk, hogy Noussair győztes mentalitása igazi érék lesz a csapat számára mialatt együtt dolgozunk a Manchester United sikereiért."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!