Hivatalos: De Ligt a United játékosa

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Matthijs de Ligt csatlakozik a Vörös Ördögökhöz.


A holland válogatott játékos 2029 júniusáig kötelezte el magát a klub mellett, szerződése pedig további 1 évvel meghosszabbítható.

 

A 25 éves védő elmondhatja magáról, hogy már 3 országban is nyert bajnoki címet, méghozzá az Ajaxszal, a Juventusszal és a Bayern Münchennel. 

 

A korábbi Golden Boy díjas játékos eddig 324 klubmérkőzésen lépett pályára és 45-ször képviselte hazáját a válogatottban.

 

Matthijs de Ligt így nyilatkozott az átigazolása kapcsán: 

"Amint megtudtam, hogy a Manchester United engem akar izgatottan vártam, hogy lehetőségem legyen egy ilyen történelemmel rendelkező klubnál új kihívásokat találni. A megbeszélések során lenyűgözött a klubvezetés által felvázolt jövőkép és az a szerep, amit ebben nekem szánnak."

 

"Erik ten Hag nagy hatással volt pályafutásom korai szakaszára és tudja, hogyan hozza ki belőlem a legjobbat. Alig várom, hogy újra együtt dolgozhassak vele. Tudom mi kell ahhoz, hogy a legmagasabb szinten is sikeres legyek és eltökélt szándékom, hogy folytassam a trófeagyűjtést ennél a különleges klubnál."

 

 

Dan Ashworth is elmondta véleményét a transzferről:

"Matthijs egy kiváló védő és bizonyított győztes, aki minőséget, tapasztalatot és vezetői képességeket ad majd a meglévő játékosaink csoportjához. Már eddig is jelentős sikereket ért el pályafutása során és meg vagyunk győződve arról, hogy a legjobb évei még előtte állnak. Szeretnénk segíteni abban, hogy a Manchester Unitednél érje el újabb sikereit."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!