Hivatalos: Bemutatták a 2024/25-ös szezon harmadik számú mezét

Az adidas a közösségi médiában futótűzként terjedő posztban mutatta be a Manchester United és az európai futball négy másik óriásának 2024/25-ös harmadik számú mezét.


A Vörös Ördögök legendája, Rio Ferdinand látható a várva várt fehér mezben az ikonok illusztris társaságában.

 

Az elit csoportba tartozik még az Arsenaltól Patrick Vieira, a Bayern Münchentől Bastian Schweinsteiger, a Juventustól Alessandro Del Piero és a Real Madridtól Zinedine Zidane.

 

ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN

A teljesítményre tervezett és a játékosok számára a nyomás alatt is magabiztosságot nyújtó, könnyű mez a legújabb adidas technológiával, és a klubbal szoros együttműködésben készült.

 

Jelzésértékű, hogy az adidas visszahozta ikonikus három levelű logóját a márka 75 éves évfordulója alkalmából, amely 2025-ben lesz esedékes.

 

A szurkolókat világszerte egyesítő piros-fehér-fekete zászló a mellkason díszeleg, a hagyományos klub címerét pedig az ikonikus Vörös Ördög logó váltja fel.

 

 

GYÖNYÖRŰ MEZEK, EHHEZ A GYÖNYÖRŰ JÁTÉKHOZ

Sam Handy, az adidas Football termék- és formatervezési alelnöke elmondta: "A futball és a divat jelenleg olyan szoros kapcsolatban áll egymással, amilyenre még soha nem volt példa."

 

"Az adidas három levelű logója a sportos eleganciát, az autentikus stílust és sok szurkoló számára a futball kollektív emlékét jelenti. Most, hogy a márka 75. évfordulóját ünnepeljük, itt a tökéletes alkalom, hogy még jobban összefonjuk ezt a két világot, és a logót a pályára is kivigyük."

 

"Fontos volt számunkra, hogy a három levél örökségét új divatikonok létrehozásával bővítsük. A harmadik mezek lehetővé teszik csapatunk számára, hogy a klubokkal együttműködve mélyen beleássuk magunkat azok történelmébe és modern kultúrájába az új inspirációkért, és a szurkolók szívesen viseljék őket a stadionoktól távol."

 

"Ezeket az új mezeket egy egyszerű mantrával a fejünkben terveztük meg: gyönyörű mezek, ehhez a gyönyörű játékhoz."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!