Ten Hag: Látható volt Casemiro fontossága

Erik ten Hag szerint Casemiro jó erőben van és készen áll arra, hogy nagy hatást gyakoroljon a Manchester United 2024/25-ös szezonjára.


A brazil végig a pályán volt a Vörös Ördögök szombati, Manchester City-től a Community Shielden elszenvedett veresége alkalmával, amely bár a rendes játékidőben 1-1-re végződött, a büntetőpárbajban Pep Guardiola tanítványai kerekedtek felül.

 

Casemiro végig jó benyomást keltett a középpályán, így nem meglepő, hogy menedzserét a lefújást követő hivatalos sajtótájékoztatóján róla is kérdezték.

 

"Végig csinálta a felkészülési szezont, szóval ő jelen pillanatban nagyon jó erőnléti állapotnak örvend" - kezdte Ten Hag.

 

"Szerintem csapatként nagyon jól dolgoztunk együtt, ez pedig nagyon megkönnyítette Case dolgát is. Így volt arra lehetősége, hogy megcsillantsa tudása legjavát és láthattuk, hogy milyen fontos a játéka a csapatunk szempontjából."

 

 

Erik több rádiócsatornának is nyilatkozott a Wembley-ben, akiknek szintén dicsérte ötszörös Bajnokok Ligája győztes játékosát.

 

"Ő egy nagy vezér számunkra, aki nagyon fontos a csapatunknak" - tette hozzá.

 

"Támadásban és védekezésben is együtt voltunk és dolgoztunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!