Hake: Azért vagyok itt, hogy segítsem a menedzsert

A Manchester United másodedzője, Rene Hake úgy érzi, tapasztalata segíthet a Vörös Ördögöknek elérni céljaikat a következő szezonban.


Az 52 éves szakember az Eredivisie-ben szereplő Go Ahead Eagles irányítása után került az Old Traffordra, és a tudását és szakértelmét hozza majd az edzőpályára.

 

A szintén új stábtag Ruud van Nistelrooyjal és Erik ten Hag menedzserrel folytatott beszélgetések után a holland trió egy oldalon áll, amikor a játékkal kapcsolatos elképzelésekről és filozófiákról van szó, és arról, hogyan szeretne a csapat játszani.

 

Hake arra számít, hogy az edzői csapat kapcsolata és energiája pozitív hatással lesz a teljesítményre.

 

"Már az is hosszú út volt, hogy edzővé váljak, miután annyi különböző típusú szerepem volt a pályám során" - mondta. "Tehát az ifjúsági csapatoktól a segédedzőn át a menedzserig, majd a lehetőség, hogy egy olyan klubnál dolgozhassak, mint a Manchester United, ráadásul a Premier League-ben."

 

"Nagy kihívás számomra, hogy részese lehetek ennek, de emellett a tapasztalataimat is ide hozhatom, és így hozzájárulhatok ahhoz, hogy a United jobban játsszon."

 

"Mind Ruud, mind én úgy gondoljuk, hogy az edzői tapasztalatunk döntő fontosságú lehet. Természetesen mindenki hoz sajátos dolgokat, de jó volt, amikor találkoztunk egymással, és sokat beszélgettünk a filozófiánkról, a munkamódszerünkről."

 

 

"Amikor erről beszélgettünk, rájöttünk, hogy nagyon sok közös van bennünk. Úgy gondolom, hogy nagyon erősek lehetünk, hogy segítsük a menedzserünket, hogy magasabb szintre emeljük a tapasztalatainkkal."

 

Amikor arról kérdezték, hogy miért döntött úgy, hogy otthagyja a Go Ahead Eagles menedzseri pozícióját, hogy edzőként dolgozzon a Unitednél, Hake egyértelmű választ adott, és határozottan kijelentette, hogy minden lehetséges módon segíteni fogja Ten Hagot, hogy sikereket érjen el a csapattal.

 

"Az első kérdés - hogy csatlakozni akarok-e - ilyen értelemben nem volt kérdés" - vallotta be. "De már mondtam, hogy ezen a szinten is tudok dolgozni. És természetesen menedzseltem is. Szóval tudom, mi kell ahhoz, hogy ilyen szerepben megfelelően teljesítsek."

 

"Így én is könnyebben el tudom képzelni, hogy Ten Hag mit gondolhat, és így szerintem nekünk is könnyebb lehet segíteni a munkáját annak érdekében, hogy a helyes dolgokat tegye, és hogy a legjobb döntéseket hozza meg mindenben, amit együtt csinálunk."

 

"A menedzserként szerzett tapasztalatunk, úgy gondolom, sokat segíthet ebben, mert az is a munkánk része, hogy segítsük a munkatársainkat, és megtaláljuk a megfelelő megoldásokat, és onnantól kezdve ezt tovább vigyük a menedzser végső döntésig" - tette hozzá.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!