Minden Vörös Ördög visszatért Carringtonba

A Manchester United válogatott kontingensének utolsó, nyári szüneten távol lévő tagjai is visszatértek Carringtonba.


Kobbie Mainoo, Lisandro Martinez, Facundo Pellistri és Luke Shaw is a szezon előtti tesztekre jelentkezett a bázison, miután hazájuk nemzeti csapatainak szereplése után szabadságuk is letelt.

 

Mainoo és Shaw segített Angliának eljutni a 2024-es Európa-bajnokság döntőjébe, Martinez kulcsfigurája volt Argentína Copa America diadalának, Pellistri pedig Uruguay színeiben nyújtott kiváló teljesítményt az amerikai kontinenstornán, amelyet az Egyesült Államokban rendeztek.

 

A 2024-es, amerikai felkészülési túra befejeződött, így Erik ten Hagnak ezen a héten lehetősége lesz arra, hogy a teljes csapattal együtt dolgozzon az előttünk álló kihívásokra való felkészülés jegyében.

 

A menedzser és edzői stábja gondoskodik arról, hogy a figyelem elsősorban a szombati, Manchester City elleni Community Shieldre összpontosuljon. A Wembleyben rendezendő összecsapás magyar idő szerint 16 órakor kezdődik, és lehetőséget kínál arra, hogy újabb címet szerezzünk, miután az előző szezon végén emlékezetes sikert arattunk az FA-kupa döntőjében ugyanezen ellenféllel szemben.

 

 

Múlt pénteken Altay Bayindir, Diogo Dalot, Bruno Fernandes és Alejandro Garnacho visszautazott Carringtonba, hogy megkezdje a felkészülést a 2024/25-ös szezonra.

 

További válogatott játékosaink, Christian Eriksen és Rasmus Hojlund időközben csatlakoztak a csapathoz, és az Egyesült Államokba repültek. Így volt ez Tom Heaton esetében is, aki a 2024-es Eb-n Anglia edzőkapusa volt.

 

Ten Hag a városi derbivel kapcsolatban még a héten nyilatkozik a média képviselőinek.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!