Friss hírek sérülés fronton

Erik ten Hag friss információkkal szolgált kerete állapotáról a 2024-es felkészülési túra végállomásán.


A Manchester United egy 3-0-s, Liverpool elleni vereséggel zárta amerikai felkészülését - amely eredmény talán nem tükrözi igazán játék alapján a felek közti valós különbséget, ugyanis a Vörös Ördögöknek számos gólszerzési lehetőségük akadt az összecsapás folyamán.

 

Sajnos több nem úszták meg sérülés nélkül az ősi rivális elleni megmérettetést és ezúttal leginkább a védelmet érintették a problémák.

 

Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf és Jonny Evans is kezdőként lépett pályára, de a mérkőzés különböző szakaszaiban le kellett őket cserélni - mivel láthatóan nem tudták folytatni a játékot.

 

Lindelöf és Evans a félidei szünetről már nem tértek vissza a pályára és az egyikük helyére beálló Will Fish se tudta befejezni a találkozót, miután egy Harvey Blairrel történt párharcban ő húzta a rövidebbet.

 

"Mint mindig, most is meg kell majd néznünk, hogy mi a helyzet" - kezdte a menedzser mérkőzés utáni interjúját a MUTV-nek.

 

"Ez vizsgálatot jelent természetesen. Will Fish esetében kontakt sérülésről van szó. Jonny Evanst le kellett cserélnünk a félidőben betegség miatt. Victor Lindelöf esetében elővigyázatosságből hoztunk hasonló döntést. Szóval igen, történt néhány sérülés, de még meg kell látnunk, hogy mennyire súlyosak."

 

 

Egy másik védő, Harry Maguire nem került be a manchesteriek meccsnapi keretébe, hiányának okáról pedig a mérkőzés előtt adott magyarázatot Ten Hag.

 

"A felkészülési szezon mindig kemény. De igen, Harry Maguire-t elővigyázatosságból most ki kellett hogy hagyjuk" - mondta a kezdő sípszó felharsanását megelőzően.

 

"És mellette is vannak még sérültjeink, de ez része a klub futballnak. Fejlesztenünk kell a csapatunkat és előrébb lépni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!