Újabb visszatérők Carringtonban

A Manchester United újabb négy játékosa tért vissza Carringtonba, hogy a válogatott szereplés után újra edzésbe álljanak.


A portugál Diogo Dalot és Bruno Fernandes - akik segítettek hazájuknak eljutni a 2024-es Európa-bajnokság negyeddöntőjébe, ahol büntetőkkel kikaptak Franciaországtól - megkezdik a felkészülést a 2024/25-ös szezonra.

 

A kapus Altay Bayindir - aki egy alkalommal lépett pályára Törökország színeiben a kontinenstornán - szintén visszatért a bázisra, neki szintén a negyeddöntő volt a végállomás, miután nemzeti csapata 2-1-es vereséget szenvedett Hollandiától.

 

Alejandro Garnacho is jelen van, aki a Copa America-győztes Argentínát képviselve az Egyesült Államokban szerzett értékes tapasztalatokat.

 

Garnacho válogatott csapattársa, Lisandro Martinez csak hétfőn térhet vissza, miután nagyobb részt vállalt a tornán.

 

 

"Természetesen minden egyes játékosnak van egy terve, ami alapján meg kell jelennie, és ez a terv folyamatban van" - nyilatkozta Erik ten Hag. "Alejandro már pénteken elkezdi az edzéseket. Licha hétfőn kezd, szóval minden a fejemben van, szükség van minden játékosra a holtszezonban.”

 

"Tudjuk, hogy minden játékos hol tart kondicionálisan, és a jövő héten mindent össze kell raknunk."

 

Luke Shaw és Kobbie Mainoo még szabadságon van, mivel Anglia bejutott az Európa-bajnokság döntőjébe.

 

Bayindir, Dalot, Fernandes és Garnacho egy egész napos teszten esik át, miközben a kondíciójukat próbálják fejleszteni, szem előtt tartva az augusztus 10-i, Manchester City elleni Community Shield mérkőzést.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!