Ten Hag Rashford és Antony állapotáról

Erik ten Hag friss hírekkel szolgált Antony és Marcus Rashford állapota kapcsán az UCLA-n tartott csütörtöki sajtótájékoztatóján.


A páros mindkét tagja sérülten hagyta el a pályát San Diegoban a Real Betis ellen 3-2-re megnyert felkészülési mérkőzésen, de menedzserük szerint a súlyosságukat még túl korai lenne megállapítani.

 

Ten Hagot emellett visszatérő válogatott játékosairól és a Liverpool kispadjára nyáron leülő honfitársáról, Arne Slotról is kérdezték a kaliforniai sajtóeseményén.

 

Legerősebb kezdőcsapata vagy rotáció?

"Igen, mindig az a legnagyobb kérdés, hogy miként sikerül ebben megtalálni a legjobb egyensúlyt. Fel kell készülnünk a szezonra, de azt is értjük, hogy megfelelő teljesítményt kell nyújtanunk és hogy a klubunkat képviseljük, illetve hogy itt most a Premier League nagykövetei is vagyunk. Tehát meg kell találnunk ebben a megfelelő egyensúlyi állapotot."

 

Jadon továbbra is hamis kilencest fog játszani?

"Szerintem a jövő hét folyamán értékelnünk kell, hogy hol tartunk és szerintem ők ketten nagyon különböző helyzetben vannak jelenleg. Jadon részt vesz a felkészülési szezonban, a túrán. Joshua az Európa-bajnokságon szerepelt, amely után szabadságot kapott és ezen a héten állt csak edzésbe. Tehát a jövő héten kell őket megvizsgálnunk és aztán egy olyan csapatot összeállítanunk, amely képes lehet kupát nyerni a [felkészülési időszakban rendezett] utolsó meccsen a Manchester City ellen."

 

Az érkezőkről és távozókról

"Minden klubnál vannak határok. Az FFP szabályok minden klubra vonatkoznak. Emellett ezeket megfelelően menedzselnünk is kell és be kell tartanunk a szabályokat. Úgy kell döntéseket hoznunk, hogy a lehető legjobb keretünk állhasson össze."

 

 

Visszatérő Vörös Ördögök

"Természetesen egyénileg mindenkire vonatkozóan rendelkezünk tervvel azt illetően, hogy a felkészülésnek melyik pontján kell visszatérniük, ezek a tervek pedig már megvalósulási fázisban vannak. Alejandro [Garnacho] holnap kezdi az edzéseket. Licha hétfőn, szóval én ezt abszolút számon tartom és erre minden egyes játékosnak szüksége van a felkészülési időszakban. Minden egyes játékos esetében tudjuk, hogy erőnlétileg milyen állapotban vannak, jövő héten pedig mindenki együtt fog már készülni."

 

Lelkes Scott

"Nagyon elégedett vagyok Scott McTominay teljesítményével és nagyon örülök, hogy a keretben tudhatom őt, a személyiségtípusa miatt is. A teljesítményével és a lelkesedésével az egész csapatra és a csapatszellemre is hatással van. Most természetesen előretoltabb pozícióban szerepeltetjük, amely sokkal jobban fekszik neki. Ő nagyon fontos a csapatunk gólszerzési hatékonysága szempontjából és nagyon örülök annak, hogy vele dolgozhatok és a csapatban tudhatom."

 

Pár szó Slotról

"Szerintem elég jó helyen van, mert jók a struktúrák, a játékosok és persze a Klopp futball is jó és nagyon sikeres volt. De abban is biztos vagyok, hogy Arne a képességeivel hozzá tud majd tenni ehhez. Lesznek elemek a Klopp futballból is a játékban, de ő is hozni fogja a saját elképzeléseit és ha ezeket össze tudják csiszolni, akkor nagyon jó eséllyel pályáznak arra, hogy továbbra is sikeresek maradjanak."

 

Információk Antony és Marcus kapcsán

"Várunk kell még ezt illetően. Természetesen nem fogunk kockáztatni úgy, hogy a túra utolsó mérkőzése előtt állunk és hamarosan kezdődik a szezon egy nagyon fontos [Manchester City elleni] meccsel. Még 24 órán belül vagyunk a mérkőzéshez képest, szóval a végső vizsgálatok még hátra vannak. Ezt követően látjuk majd meg, hogy az utolsó, Liverpool elleni felkészülési meccsünkön részt vehetnek-e szombaton."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!