Amad: Nagyon motivált vagyok

A Manchester United szélsője, Amad elmondása szerint már alig várja, hogy elkezdődjön a 2024/25-ös szezon, miután a legutóbbi, Real Betis ellen San Diegoban 3-2-re megnyert felkészülési meccsen lenyűgöző teljesítményt nyújtott.


A Vörös Ördögök 18-asa meghatározó szerepet vállalt a Manuel Pellegrini tanítványai felett aratott sikerben, ugyanis előbb kiharcolta az egyenlítést jelentő büntetőt, miután Iker Losada révén az andalúzok kerültek előnybe az első félidőben.

 

Marcus Rashford a megítélt tizenegyest értékesítette, de nem sokkal később ismét Amad vált főszereplővé, amikor egy bivalyerős lövéssel megszerezte a Unitednek a 2-1-es vezetést.

 

A pályán töltött 62 játékperce alatt mindvégig nagyon élénk játékot produkált, így az elefántcsontparti játékos alapos gondolkodásra késztetheti menedzserét azt illetően, hogy ki kezdjen a csapat jobb szélén. Amad is úgy érzi, hogy a túrán nyújtott teljesítményével növelte a Uniteden belüli ázsióját.

 

"Nagyon jól érzem magamat" - kezdte a 22 éves játékos az MUTV kérdésére nem sokkal azt követően, hogy a csapattal magasba emelhették a Snapdragon kupát.

 

"Azt gondolom, hogy készen álltunk a mérkőzésre és mint mondtam tegnap [a sajtótájékoztatón], úgy érzem, hogy az edzésen is mindenki nagyon fókuszált. Ez ma is igaz volt a csapattársaimra. Nagyon boldogok vagyunk a győzelem miatt."

 

"Számomra nagyon fontos, hogy harcolhassak a csapatért, hogy segíthessem az előrébb jutásunkat. Én végzem a munkámat a pályán és emiatt pedig nagyon boldog vagyok."

 

 

Azt követően, hogy Harry Amass előre tört a bal szélen, Amad remek helyezkedésének köszönhetően tisztán kaphatta a labdát egy beadás után, majd nem hibázva megszerezte második találatát a felkészülési szezonban. 

 

Miután a Rangersnél és a Sunderlandnél töltött kölcsönidőszakból rengeteget profitálhatott, a korábbi Atalanta játékos abban reménykedik, hogy az új szezon számára igazi ugródeszkát jelent majd ahhoz, hogy még több játéklehetőséghez jusson Ten Hag irányítása alatt.

 

"Nagyon örülök a gólomnak, de a leginkább annak, hogy győzni tudtunk" - tette hozzá.

 

"Szeretnék előrébb lépni ebben a szezonban, mert nagyon motivált és izgatott vagyok."

 

"Alig várom, hogy elkezdődjön az új idény."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!