Yorora 3 hónap, Hojlundra 6 hét kihagyás vár

A Manchester Unitednél arra számítanak, hogy Leny Yoro lábfej sérülése miatt 3 hónapot lesz kénytelen kihagyni, míg Rasmus Hojlund combhajlító izom sérülés miatt nem állhat majd rendelkezésre 6 hétig.


Mindkét játékos a Vörös Ördögök múlt heti, Arsenal elleni felkészülési mérkőzésen elszenvedett veresége alkalmával sérült meg, így mindketten lemaradnak majd a 2024/25-ös szezon rajtjáról.

 

A Unitednél három hónaposra becsülik Yoro várható kihagyását, miután az előzetes vizsgálatok azt mutatták ki, hogy eltörött a kislábujj középcsontja; azonban a 18 éves játékosra további vizsgálatok várnak majd a csapat Manchesterbe való hazatérésekor, hogy pontosítani lehessen a hiányzása időtartamát.

 

A manchesteriek idei átigazolási időszakának legnagyobb fogása még az Ágyúsok elleni mérkőzés első félidejében kellett lecserélni, miután ápolásra szorult a pályán.

 

 

Hojlund egy kiváló szólót követően még vezetéshez juttatta csapatát a fővárosi gárda ellen, de néhány perccel később térdín problémája miatt le is kellett cserélni.

 

A dán támadónak várhatóan hat hétig kell az oldalvonal mellől figyelni társait, így Erik ten Hagnak a szezon első válogatott szünetéig, szeptember közepéig nélkülöznie kell majd a válogatott játékost.

 

A Real Betis elleni, 3-2-re megnyert felkészülési meccsen Marcus Rashfordnak és Antony-nak is sérülés miatt kellett idő előtt elhagynia a pályát, de az ő állapotukról egyelőre még nincsenek információk.


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!