Mount: Magasra kell tennünk a lécet

Mason Mount szerint a Manchester Unitednek magasra kell tennie a lécet a 2024/25-ös szezonra.


A 25 éves játékos a tavaly nyári, Chelsea-től való átigazolását követően, a sérülésekkel tarkított első félév után már javában készül a Vörös Ördögökkel.

 

Mount 20 alkalommal lépett pályára a Unitedben a 2023/24-es szezonban, és bár időnként mind egyénileg, mind kollektíven frusztráló volt az év, az FA-kupa megnyerése biztosította, hogy a csúcsra érjünk, hiszen Erik ten Hag két szezon alatt a második trófeát emelhette a magasba menedzserként.

 

Mason úgy véli, hogy a Manchester City elleni győzelem példa volt arra, hogy mire képes a csapat, és szeretné, ha a jövőben még több címet ünnepelhetnének.

 

"Tudjuk, hogy csapatként mire vagyunk képesek, és azt hiszem, ezt a tavalyi szezon végén meg is mutattuk" - mondta Mount a klubsajtónak Los Angelesben.

 

 

"Egyértelműen olyan csapatunk van, amely képes trófeákat nyerni, és ez a legfontosabb."

 

"Továbbra is erre fogunk törekedni, és továbbra is erre a célra összpontosítunk, mert ez a Manchester United, és a lehető legmagasabbra kell tennünk a lécet, és tudjuk,  már most is milyen magasan van."

 

"Most itt az ideje, hogy teljesítsünk. De készen állunk rá, ahogy mondtam, és annyi trófeát szeretnénk szerezni, amennyit csak tudunk, annyi meccset megnyerni, amennyit csak tudunk."

 

"Erre koncentrál az egész csapat. Határozottan egy oldalon állunk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!