Amad nyilatkozott a sajtónak a Betis meccs előtt

Amad került a mikrofon mögé a Manchester United Betis elleni mérkőzését megelőző keddi sajtótájékoztatón.


A Vörös Ördögök szerda hajnalban utaztak San Diegóba, a Snapdragon Stadionban megrendezésre kerülő mérkőzésre.
Erik ten Hag és csapata továbbra is a Los Angeles-i bázist használja a felkészüléshez, az elefántcsontparti játékos pedig a legutóbbi edzés után beszélgetett a sajtó képviselőivel.


A BETIS MECCS EGY JÓ TESZT LESZ
"Nagyon várjuk a mérkőzést. Izgatottan várjuk, hogy a Real Betis ellen játszhassunk, egy La Ligában szereplő csapat ellen, de úgy gondolom, hogy a csapat készen áll a mérkőzésre. Az előszezonbeli meccseket azért játsszuk, hogy felkészüljünk a szezonra. Szóval minden meccset döntőnek tekintünk, és készen kell állnunk a holnapi mérkőzésre. Amit az edzésen látok, az az, hogy mindenki koncentrált, és ez a legfontosabb."

 

ELŐRE TEKINTVE
"Nem volt könnyű számomra, hogy az előző szezonban az előszezonban megsérültem. Hosszú időre kiestem, de a legfontosabb az volt, hogy megerősödve térjek vissza, és segítsem a csapatot. Azt hiszem, a végén elégedett voltam a teljesítményemmel, és elfelejtettem a múltat. Most pedig a jelenre koncentrálok."

 

KEZDŐDHET
"Nagyon motivált vagyok, hogy elkezdjük a szezont. Annyira izgatott vagyok. Igen, hiszek a menedzserben. Az előző szezonban tudom, hogy nem játszottam sokat, de úgy gondolom, hogy ez a szezon egy jó szezon lesz mindenki számára, és nagyon motivált vagyok, hogy elkezdjük."


VERSENY A HELYEKÉRT
"Mindenki játszani akar. Ezért kell az edzéseken mindent beleadni, küzdeni kell azért, hogy a kezdőben lehessünk. Szóval igen, mindenki játszani akar. Jó csapatunk van, jó játékosaink vannak: Antony, Sancho, Rashford, Garnacho. Mindenki jó játékos. A menedzser az, aki eldöntheti, hogy ki megy a pályára és ki a kispadra. De a legfontosabb, hogy amikor nem játszol, akkor is készen kell állnod, mert sosem tudhatod. Akkor is eldöntheted a meccset, amikor a kispadon kezdesz. Szóval igen, mindenki fontos a csapatban.”

 

 

BÁRHOL TUDOK JÁTSZANI
"Az első pozícióm a tízes volt. Amikor az Atalantában voltam, tízes voltam, utána pedig a jobbszélső posztra tettek. De igen, játszhatok tízest, játszhatok jobbszélsőt is. Játszhatok balszélsőt is. Szóval mindenhol tudok játszani a támadósorban, és készen is állok arra, hogy bármely poszton játsszak."

 

A FIATALOKBAN BÍZUNK
"A menedzser hisz a fiatal játékosokban. Két évvel ezelőtt hozta Garnachót. Sok játékidőt adnak neki, és az elmúlt szezonban behozta Kobbie-t. Neki is adott játékidőt, és ebben a szezonban szerintem más játékosokat is hoz, fiatal akadémistákat, mert szerintem a menedzser nagyon hisz a fiatal játékosokban, és ez a legfontosabb. Remélem, hogy ebben a szezonban sok játékidőt fog adni nekem is. De rajtam is múlik, hogy bizonyítom-e az edzéseken azt, hogy készen állok arra, hogy most már a csapattal kezdjek."

 

FONTOS KAPCSOLATOK
"A kapcsolatok természetesen fontosak, mert fiatal játékosok vagyunk. Mindenkivel jó a kapcsolatom, de talán ezekkel a srácokkal - mert fiatalok vagyunk - még jobb kapcsolatom van, mint a többi játékossal. Rasmus egy jó srác. Ő is az Atalantából jött, mint én. Szóval jó a kapcsolatunk. Kobbie és Garna, velük egyidősek vagyunk, és Kobbie egy szuper srác, kedves, aki minden alkalommal mosolyog. Szóval igen, örülök, hogy a csapat tagja, és a srácok barátja lehetek."

 

A SZURKOLÓK ENERGIÁT ADNAK NEKÜNK
"Fontos, hogy a szurkolók a csapat körül legyenek, és energiát, hangulatot adnak nekünk. Szóval nagyon fontos, hogy a szurkolók mindenkit hajtsanak előre."

 

ITT MARADNI
"Nagyon boldog vagyok itt. Szerintem mindenki kedvel, mert mindenkire mosolygok. Szóval jó az energia, miért ne maradhatnék itt egész életemben?"
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!