Hivatalos: Bemutatták a 2024/25-ös szezon idegenbeli mezét

Az adidas ma bemutatta a Manchester United számára, a 2024/25-ös szezonra készített idegenbeli mezét, amely a klub otthonául szolgáló város tiszteletére egy dombornyomott M grafikát tartalmaz.


A királykék, texturális elem - amely egy sor ismétlődő, kör alakú mintaként kerül fel a tengerészkék alapra - a 30 évvel ezelőtti Manchester United mezeken gyakran látható 3D-s monogramoknak állít emléket.

 

A dizájn emellett tiszteleg a Manchesteren keresztülfolyó három folyó - az Irk, a Medlock és az Irwell - előtt is, amelyek különleges jelentőséggel bírnak a Manchester United számára, mivel azok az Álmok Színháza és a város találkozásának átkelőhelyei. A kék három, világosabb árnyalata végigfut a mez gallérján, összekötve a szurkolókat és a játékosokat a klub otthonával.

 

A dizájnt ezüstszínű részletek egészítik ki, többek között az ikonikus adidas csíkok mindkét vállon, az adidas és a szponzorok logói, valamint a Manchester United ördög szimbóluma a gallér hátulján.

 

 

Sam Handy, az adidas termék- és formatervezési igazgatója elmondta: 

"Minden szezonban megtiszteltetés számunkra, hogy a szurkolókkal a klubjukra és kultúrájukra való ráhangolódással tudunk kapcsolatot teremteni - és a Manchester United idei vendég mezénél ez maga a város. Az olyan jellemzőkkel, mint a gallér, és a nosztalgikus dizájn, a város és a klub történelmének elemeit képviseljük, amelyeket prémium minőségű, modern részletekkel ötvözünk, hogy kitűnjünk az utcán, a lelátón és a pályán."

 

A teljesítményre tervezett, és a világklasszis játékosok számára a nyomás alatt is magabiztosságot nyújtó, könnyű mezek a legújabb adidas technológiát tartalmazzák, amelyet a fejlesztési folyamat során a játékosokkal szoros együttműködésben hoztak létre.

 

A mez pályára szánt változata HEAT.RDY technológiával készült, amely fejlett anyagokat használ a levegő áramlásának maximalizálására, hogy a játékosok hűvösebbnek érezzék magukat, míg a szurkolói változat AEROREADY technológiával készült, amely izzadságelvezető, nedvszívó anyagokat használ, hogy a testet szárazon tartsa.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!